Succesvolle kleurplatenwedstrijd Financieel Servicepunt Rijswijk

Tijdens de Week van het Geld (22 t/m 26 maart) organiseerde het Financieel Servicepunt Rijswijk (FSP) een kleurplatenwedstrijd voor kinderen. Deze kleurplaat werd onder andere verspreid bij de scholen, want al jong leren omgaan met geld is van groot belang. Het FSP was blij verrast met de hoeveelheid ingezonden kleurplaten. Er zijn drie winnaars gekozen die vandaag op bezoek mochten bij wethouder Larissa van Bentvelzen.

 

Wethouder Larissa van Bentvelzen: “Tijdens de Week van het Geld in maart wilden we juist ook iets doen voor kinderen. Al vroeg de waarde van geld leren kennen, helpt hen hopelijk op latere leeftijd. En wat hebben veel kinderen hun best gedaan met de kleurplaten! Het was leuk om ze binnen te krijgen, er liggen zelfs nog wat glittersporen op de grond. En niet alleen kinderen hebben hun best gedaan, want ook kregen we een mooi ingekleurde kleurplaat van mevrouw van Drimmelen van 83 jaar. Ook al dingt zij niet mee aan de hoofdprijs, ik vond haar inzending zeker een bloemetje waard.”

De winnaars

De drie winnaars van de kleurplatenactie zijn Nora (4 jaar), Alessia (8 jaar) en Ayoub (9 jaar). Zij ontvingen uit handen van wethouder van Bentvelzen een mooie spaarpot met een VVV-kaart.

Het Financieel Servicepunt

Het afgelopen jaar is mede door corona een behoorlijke uitdaging voor velen geweest. Ook ontstonden hier soms financiële problemen door. Het FSP is er voor iedere Rijswijker met vragen over geld of voor hulp bij (eerste) geldproblemen.

Contact met het FSP

Heeft u vragen, of wilt u advies? Neem dan contact op met het FSP.

Telefoon: 070 – 326 19 55

E-mail: fsp@rijswijk.nl

Website: www.fsprijswijk.nl

Namen van links naar rechts: Wethouder Larissa Bentvelzen met Nora, Alessia en Ayoub (foto: E. Dijkgraaf)