Stempas niet ontvangen? Vraag op tijd een nieuwe stempas aan

Op woensdag 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen kiest u de leden van de gemeenteraad in Rijswijk. Als u mag stemmen heeft u uiterlijk woensdag 2 maart uw stempas ontvangen. Deze stempas heeft u nodig om te kunnen stemmen.

 

Heeft u uw stempas niet ontvangen, of bent u deze kwijt?

Heeft u geen stempas ontvangen, bent u deze kwijt of is deze erg beschadigd? Dan kunt u een nieuwe stempas aanvragen. Uw oude stempas is dan niet meer geldig. Het aanvragen van een nieuwe stempas kan tot en met vrijdag 11 maart 2022 17.00 uur. Dit kan op twee manieren:

Via een aanvraagformulier voor een vervangende stempas

  • Dit formulier vraagt u aan bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente Rijswijk. Dit kan:
    • via de website www.rijswijk.nl/verkiezingen. Klik op ‘Vervangende stempas’. Op deze pagina staat een link naar het formulier.
    • door te bellen naar het Klant Contact Center van de gemeente Rijswijk via telefoonnummer 14070. U ontvangt het formulier vervolgens thuis per post.
  • U vult het formulier in en stuurt het terug naar de gemeente. Dit kan door een kopie van het formulier te e-mailen naar verkiezingen@rijswijk.nl of het formulier per post op te sturen naar Postbus 5305, 2280 HH Rijswijk t.a.v. Burgerzaken/Verkiezingen.

Door langs te komen bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente Rijswijk

Dit kan voor het aanvragen van een vervangende stempas tot vrijdag 11 maart 2022 17:00 uur binnen de normale openingstijden. Kijk voor meer informatie over de openingstijden op www.rijswijk.nl/contact. U kunt met of zonder afspraak langskomen. Als u een afspraak wilt maken, doet u dit via www.rijswijk.nl/afspraak of door te bellen met het Klant Contact Center van de gemeente Rijswijk via telefoonnummer 14070. 

Let op: na vrijdag 11 maart 2022 17.00 uur is er geen mogelijkheid meer om een vervangende stempas aan te vragen. Zonder stempas kunt u niet stemmen.

Vragen

Meer informatie over de Gemeenteraadsverkiezing 2022 in Rijswijk vindt u op www.rijswijk.nl/verkiezingen en op www.elkestemtelt.nl. Heeft u vragen over de verkiezingen? Neem dan contact op met het Klant Contact Center van de gemeente Rijswijk via telefoonnummer 14 070 of stuur een e-mail naar verkiezingen@rijswijk.nl.