Stem op een favoriete vrijwilliger!

De actie ‘Vrijwilligers van het jaar’ is inmiddels een traditie te noemen in Rijswijk. Dit jaar zijn er vier categorieën. De vierde categorie is nieuw. Dit gaat om acties die vrijwilligers hebben georganiseerd in de corona-tijd. De afgelopen tijd konden inwoners van Rijswijk hun favoriete vrijwilligers voordragen. De lijst met nominaties is compleet en het is vanaf vandaag weer mogelijk om te stemmen op een favoriete vrijwilliger.

 

Wethouder Welzijn Johanna Besteman: “Nu vind ik dat alle vrijwilligers natuurlijk een pluim verdienen. Ik wil dan ook iedereen die vrijwilligerswerk doet ontzettend bedanken. Want wat is het fijn als we voor elkaar klaar staan. Die ene inwoner die zich hierdoor minder eenzaam voelt, de andere inwoner die hierdoor de nodige extra hulp krijgt of alle kinderen en volwassenen die door de inzet van vele vrijwilligers bij hun club of vereniging terecht kunnen. Het zijn allemaal voorbeelden van geweldige vrijwillige inzet. Stem vooral op uw favoriete vrijwilliger!”

Stemmen

In vier categorieën maken genomineerde vrijwilligers kans op de prijs. In de categorie jongeren tot 25 jaar zijn Diego Robertie, Rick de Ridder en Esmee Wijten genomineerd. De categorie individueel vanaf 25 jaar bestaat uit de vrijwilligers Andre van Zomeren, Moeslima Mohammedamin, en Omar el Khaiat. In de categorie groepen zijn het Amateurspalet, Natuurtuin Wilhelminapark, Rijswijkse Meeuwen Watergeuzen en YMCA Rijswijk genomineerd. Iris Kraster en Soeper Winter zijn genomineerd in de categorie rondom corona-activiteiten.

Voordat u uw stem uit brengt, kunt u op onze website per categorie lezen welk vrijwilligerswerk de genomineerden doen en wat hun drijfveer is. Daarna kan u stemmen op degene die volgens u de vrijwilligersprijs verdient. Dat kan tot en met 21 november en in totaal vier keer: in iedere categorie één keer. Het stemformulier vindt hier .

Alle vrijwilligers bedankt!

Dit jaar vindt de prijsuitreiking weer plaats tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest bedoeld voor alle Rijswijkse vrijwilligers op donderdag 2 december in de Schouwburg. Het feest start om 19:00 en is om 22:00 afgelopen. Tijdens dit feest worden de prijzen uitgereikt en zetten we alle vrijwilligers graag in het zonnetje!