MijnGemeente app nu ook voor melding groepsvorming

Rijswijk schoon, heel en veilig houden, dat doen we samen. Valt u buiten iets op? Maak een melding met de MijnGemeente app. Uw melding komt direct bij de juiste medewerker. U kunt nu ook “aandachtslocaties” aan ons doorgeven waar regelmatig ongewenste groepsvorming plaatsvindt

Groepsvorming 1,5 meter
Wat u via de app kunt melden:

  • een losliggende stoeptegel
  • kapotte lantaarnpaal
  • afval op straat
  • kapotte bankjes op straat
  • een verstopte straatput
  • kapotte speeltoestellen

Ook voor corona-overtredingen

Om het coronavirus terug te dringen, gelden nu bijzondere regels. We mogen bijvoorbeeld niet in groepen bij elkaar zijn en de horeca mag nog niet open.

Mocht u locaties kennen waarop groepsvorming geregeld voorkomt of horecagelegenheden aantreffen die (ondanks de noodverordening) open zijn, dan kunt u deze via de MijnGemeente app doorgeven als ‘aandachtslocatie’. Deze optie valt onder de Hoofdcategorie ‘Overlast en Handhaving’, waaronder u de hiervoor aangemaakte onderwerpen vindt. Zo kunnen de locaties onder de aandacht komen van onze handhavers.

Het werkt simpel

Via de app op uw smartphone geeft u ons door wat u zag en waar dat was. Als u een foto heeft gemaakt, kunt u die meesturen.

Blijf op de hoogte

Wilt u weten wat wij met uw melding doen? Vul dan ook uw e-mailadres in, dan houden wij u op de hoogte. Als u uw melding anoniem doet, kunt u geen terugkoppeling ontvangen.

Download de app

U vindt de gratis MijnGemeente app in de App Store (iOS) en de Play Store (Android). Of scan deze QR-code. Dan gaat u direct naar de juiste app voor uw toestel.

QR-code mijn gemeente appSamen zorgen we er zo voor dat Rijswijk schoon, heel en veilig blijft!