Meld je vandaag nog aan voor Expeditie Rijswijk!

What’s happening in Rijswijk? Expeditie Rijswijk verzorgt talloze toffe coronaproof activiteiten voor én door jongeren tussen de 12 t/m 23 jaar. De activiteiten lopen nog door tot half juni. Kijk nu snel op de website voor het aanbod.

  

Wil je je aanmelden voor Expeditie Rijswijk of heb je een tof idee? Laat het weten op www.expeditierijswijk.nl. Deelname aan de activiteiten is gratis.

Nieuwe partners

Wil je als vereniging of bedrijf onderdeel zijn van het activiteitenaanbod? Laat het ons weten via de website www.expeditierijswijk.nl

Activiteitenaanbod

Expeditie Rijswijk is ontstaan uit een oproep van de gemeente Rijswijk waarin jongeren eind vorig jaar werden gevraagd om hun ideeën voor coronaproof activiteiten te delen. Haaglanden Beweegt is aan de slag gegaan met deze ideeën. Samen met andere Rijswijkse organisaties en natuurlijk de jongeren zelf organiseren zij allerlei toffe activiteiten. Online, buiten of thuis. Denk bijvoorbeeld aan levend tafelvoetbal, een kookworkshop of verschillende sporten. Ook heeft onlangs de wereldrecordhouder Rubik’s Cube oplossen een workshop gegeven. Denk vooral out of the box.

Expeditie Rijswijk wordt mogelijk gemaakt door gemeente Rijswijk en gecoördineerd door Haaglanden Beweegt. Het activiteitenaanbod wordt samengesteld en uitgevoerd met tientallen Rijswijkse partnerorganisaties, professionals, inwoners en andere aanbieders.

Wethouders Larissa Bentvelzen en Björn Lugthart roepen jongeren en bedrijven en verenigingen op om mee te doen aan Expeditie Rijswijk (foto: Frank Jansen).