Maak op tijd een afspraak voor het aanvragen van uw reisdocument

Vanwege de naderende zomervakantie en de versoepelende coronamaatregelen vragen veel mensen een paspoort of identiteitsbewijs aan. Vanwege de drukte zijn in juli binnen de reguliere openingstijden tijdelijk extra balies geopend en is het mogelijk om uw afspraak langer vooruit in te plannen. Ondanks de uitbreiding van de dienstverlening lopen de wachttijden voor het maken van een afspraak bij de Publieksbalies van de gemeente Rijswijk op. Is uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs verlopen? Maak dan op tijd een afspraak om een nieuwe aan te vragen.

 

Werken op afspraak

De Publieksbalies van de gemeente Rijswijk werken volledig op afspraak. Plan uw afspraak eenvoudig via www.rijswijk.nl/afspraak. Plant u liever telefonisch een afspraak in? Neem dan contact op met het Klant Contact Center van de gemeente Rijswijk via telefoonnummer 14070 (optie 4). Houd vanwege de drukte op dit moment rekening met een extra wachttijd. Kijk voor meer informatie over het werken op afspraak op www.rijswijk.nl/werkenopafspraak.

Ophalen reisdocument(en)

Het ophalen van uw reisdocument kan zonder afspraak. Bekijk onze openingstijden. Let op! Het reisdocument moet persoonlijk en binnen 3 maanden worden afgehaald.

Spoed

Hebt u een spoedgeval en lukt het niet om uiterlijk 2 weken voordat uw reisdocument nodig hebt een afspraak in te plannen? Bel dan met het Klant Contact Center van de gemeente Rijswijk via telefoonnummer 14070 (optie 4). Het Klant Contact Center bespreekt samen met u of u in aanmerking komt voor een spoedafspraak.