Laatste kans: meld uw vrijwilliger(s) aan vóór 1 juli

Kent u betrokken vrijwilligers? Meld deze voor 1 juli 2019 aan voor de vrijwilligersprijzen 2019

VrijwilligerDoet uw collega, familielid, vriend of buur vrijwilligerswerk? En verdient hij of zij het volgens u om extra gewaardeerd te worden voor zijn of haar inzet? Meld hem of haar dan aan voor één van de vrijwilligersprijzen 2019. Dit kan nog tot 1 juli.

Categorieën

Wie voor de vrijwilligersprijzen in aanmerking komen wordt door u bepaald door kandidaten voor te dragen. Dat kan in vier categorieën:

  1. Jongeren (tot 25 jaar)
  2. Individueel (vanaf 25 jaar)
  3. Groep (vanaf 3 personen)
  4. Bewonersinitiatief (initiatieven vanuit de buurt of wijk, groep of individueel, die bijdragen aan de samenhang in de straat, buurt of wijk of op en rond school).

Nominaties

Een jury, onder leiding van wethouder Welzijn Johanna Besteman kiest uit alle aangemelde vrijwilligers wie er per categorie in aanmerking komen voor de prijs. Alle inwoners van Rijswijk bepalen de uiteindelijke winnaars door te stemmen op hun favoriete vrijwilligers(groepen). De nominaties worden in juli bekend gemaakt. Stemmen op uw favoriete vrijwilliger kan in het najaar. De uitreiking van de vrijwilligersprijzen is op zaterdag 7 december, tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest.

Aanmelden

Aanmelden van een vrijwilliger of actieve inwoner en/of groep voor de vrijwilligersprijzen 2019 kan met het formulier op www.rijswijk.nl/vrijwilligersprijs. Aanmeldingen moeten vóór 1 juli 2019 binnen zijn.