Kom kijken in Huis van de stad tijdens open dag Trias

Binnenkort start het nieuwe cursusjaar van Trias, centrum voor de Kunsten. Voordat de deuren weer opengaan is er op zaterdag 27 augustus eerst een open dag. Bezoekers van jong en oud zijn van 10.00 tot 14.00 uur welkom om gratis proeflessen te volgen. Je kunt meedoen met lessen muziek, dans, theater, musical, beeldend, fashion en nieuwe media. Ook is er de mogelijkheid om verschillende instrumenten uit te proberen. Kinderen kunnen zich laten schminken en ontvangen leuke, goedgevulde goodiebag!

 

Inschrijven voor een proefles kan via https://www.stichting-trias.nl/agenda/open-dag-1

Rondleidingen en andere activiteiten

Tijdens de open dag kun je genieten van diverse optredens van Trias cursisten. Verder worden er naast proeflessen ook rondleidingen in het Huis van de stad georganiseerd. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. Je krijgt een voorproefje in de ruimtes van o.a. de Gemeente Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet. Het Vrijwilligerscentrum Rijswijk Doet! organiseert een Repair Café. Neem je kapotte spullen mee. Ga samen met deskundige vrijwilligers- met reparatiekennis en – vaardigheden- aan de slag om deze spullen weer een nieuw leven te geven. Reserveren voor de rondleidingen is niet verplicht, maar wel aan te raden. Dat kan via https://www.stichting-trias.nl/agenda/openbare-rondleidingen

Er zijn een beperkt aantal plekken voor proeflessen en rondleidingen beschikbaar, dus schrijf je in en wees verzekerd van een plekje!