Inloopbijeenkomst over Sijthoff-locatie op 18 oktober 2022

Op dinsdagavond 18 oktober organiseert Statenproject Development een inloopbijeenkomst over de ontwerpen voor de Sijthoff-locatie in het Havenkwartier. Die ontwerpen zijn verder uitgewerkt vanuit het eerder doorlopen participatietraject.

 

De projectontwikkelaar wil graag met de bezoekers van deze avond in gesprek.  Met de opbrengsten van deze avond kan een ontwerpplan worden gemaakt. Dat kan dan nog voor 2023 voor besluitvorming aan de gemeente worden voorgelegd.

Reserveer een tijdsblok

Om voldoende tijd te hebben voor alle deelnemers, werken we tijdens deze inloopavond met tijdsblokken. U kunt op het online aanmeldformulier  uw voorkeur aangeven voor een of meer tijdsblokken. Wij proberen er met de indeling zo goed mogelijk rekening mee te houden.

Wat?            Inloopbijeenkomst Sijthoff locatie

Wanneer?    Dinsdagavond 18 oktober 2022

Tijd?             U ontvangt na aanmelding een tijdsblok tussen 19 en 21 uur

Waar?          Infocenter Plaspoelpolder, Handelskade 49, 4e etage, 2288 BA Rijswijk

Meld u uiterlijk donderdag 13 oktober aanstaande aan!

Na uw aanmelding krijgt u direct een melding per mail dat uw inschrijving ontvangen is. Uiterlijk 2 werkdagen vooraf ontvangt u per mail een bevestiging van uw deelname met daarin het tijdstip waarop u bent ingedeeld en verdere details. Deze berichten kunnen mogelijk in uw spambox terecht komen.

Meer informatie over over de Sijthoff-locatie kunt u vinden op de projectpagina.