Informatie over het Coronavirus in Groot Rijswijk

De maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus hebben ook effect op de dienstverlening van de gemeente Rijswijk. Als gemeente doen we er alles aan om u zoveel mogelijk te helpen.

Spread Groot Rijswijk 20 mei (klik om te downloaden)

Meer informatie over de aangepaste dienstregeling van de gemeente Rijswijk vindt u deze week in Groot Rijswijk. U vindt hier ook handige informatie over zorg en welzijn in Rijswijk, (financiële) ondersteuning voor inwoners en ondernemers, mondkapjes en tips om slimmer chillen. De pagina is ook digitaal beschikbaar.

Website en social media

Ook via de gemeentelijke website www.rijswijk.nl en social media houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Bovendien vindt u op de website van de gemeente Rijswijk een overzicht met veelgestelde vragen. We houden deze lijst actueel en vullen aan waar nodig. Voor ondernemers zijn de (landelijke) overheidsregelingen en andere relevante informatiepunten op een rij gezet op een aparte pagina: www.rijswijk.nl/ondernemers/corona. Voor mensen die een andere taal spreken, hebben we een speciale pagina gemaakt: www.rijswijk.nl/coronavirus/anderetalen. Op deze pagina vindt u verwijzingen naar informatie in onder meer het Engels, Pools, Turks, Arabisch, Somalisch en Chinees. Kent u iemand in uw omgeving die hiernaar op zoek is? Stuur de link aan hen door! Alleen samen krijgen we het Coronavirus onder controle.

Niet gevonden wat u zocht?

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op onze website? Dan kunt u ons dagelijks bellen tussen 8.30 en 17.00 uur. Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum van de gemeente Rijswijk via: