Happy Fit diploma’s voor Up Kinderopvang

De kinderen van Up Kinderopvang Jaagpad kregen donderdag hun diploma voor hun deelname aan Happy Fit Rijswijk. Wethouder sport en gezondheid Björn Lugthart reikte de diploma’s uit.

De hele week leerden de kinderen van alles over gezonde voeding en bewegen. Ze deden onder andere mee aan een bootcamp, brachten een bezoek aan een imker, waar ze leerden hoe honing wordt gemaakt, en kregen les in bewegen en weerbaarheid. Wethouder Lugthart legde de kinderen uit waarom het belangrijk is om gezond te leven. “Als je gezond eet en voldoende beweegt voel je je fitter en happier.”

De lessen werden verzorgd door Sportief Advies  en Helden van de natuur, JGZ en Welzijn Rijswijk, allen partners van Happy Fit. Happy Fit is een campagne om Rijswijkers te stimuleren gezond en fit te leven. Hiervoor werken Rijswijkse ondernemers, organisaties en instellingen, zoals scholen, sportverenigingen, sportscholen, fysiotherapeuten, diëtisten, personal trainers, zorg- en welzijnsorganisaties samen. www.rijswijk.nl/happyfit

 

Fotografie: Frank Jansen