FSP en WSP gaan werken op afspraak

Het Financieel Servicepunt en het Werkgevers Servicepunt gaan vanaf half september volledig werken op afspraak. Om de afspraken zo veilig mogelijk te laten verlopen (i.v.m. het coronavirus), zijn op de locaties extra maatregelen getroffen.

Mobiele telefoonFinancieel Servicepunt

Het FSP in Stervoorde werkt vanaf 15 september op afspraak. U kunt daar op dinsdag en donderdag, tussen 9.00 en 14.00 uur, terecht. Wilt u een afspraak maken? Dat kan via (070) 326 19 55. Als er plek is, kunt u nog dezelfde dag langskomen. Kijk voor meer informatie op de website van het FSP.

Werkgevers Servicepunt

Het WSP werkt vanaf 14 september op afspraak. U kunt daar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 16.00 uur, terecht. Wilt u een afspraak maken? Dat kan via wsp@rijswijk.nl of (070) 326 19 77. Als er plek is, kunt u nog dezelfde dag langskomen. Kijk voor meer informatie op de website van het WSP.

Maatregelen i.v.m. corona

Om ervoor te zorgen dat de afspraken zo veilig mogelijk verlopen, worden voor binnenkomst enkele gezondheidsvragen aan de bezoeker gesteld. Mocht blijken dat een bezoeker klachten heeft, dan gaat de afspraak niet door. Verder is op de locaties desinfectiemiddel aanwezig en wordt altijd 1,5 meter afstand gehouden.