Eind november meerdere asfalteringswerkzaamheden

Eind november vinden op meerdere plekken in Rijswijk herstelwerkzaamheden aan een aantal wegen.

AsfalteringOp diverse locaties is schade ontstaan aan het asfalt en op een aantal locaties hebben werkzaamheden plaatsgevonden waarna tijdelijk stenen zijn aangebracht in het asfalt. Deze stenen gaan we weer verwijderen en we brengen opnieuw asfalt aan. De meeste werkzaamheden worden overdag en in de avond/nacht uitgevoerd, dit is noodzakelijk vanwege het drukke verkeer overdag.

Werkzaamheden

De werkzaamheden vinden op de volgende locaties en data plaats. Weersomstandigheden en andere onvoorziene zaken kunnen de planning nog verstoren.

 • Woensdag 24 november 2021 in de avond en nacht: Generaal Spoorlaan tussen de Steenvoordelaan en de Prinses Beatrixlaan, Burgemeester Elsenlaan ter hoogte van de kruising Generaal Spoorlaan.
 • In de nacht van woensdag 24 op 25 november: Prinses Beatrixlaan ten hoogte van de Prinses Irenelaan
 • Donderdag 25 november overdag: Voorbereidende werkzaamheden fietspad Huis te Hoornkade ter hoogte van Populierlaan; Fietspad Sir Winston Churchilllaan ter hoogte van de brandweerkazerne en Prinses Marijkesingel ter hoogte van de rotonde Schaapweg.
 • Donderdag 25 november in de avond en nacht: Cort van der Lindestraat ter hoogte van nr 6; kruising Lindelaan – Jan Tooroplaan; Harpsingel; Prinses Marijkesingel ter hoogte van de rotonde Schaapweg; Fietspad Huis te Hoornkade ter hoogte van Populierlaan; Fietspad Sir Winston Churchilllaan ter hoogte van de brandweerkazerne.

Afsluitingen

Om veilig te kunnen werken wordt op de volgende locaties de gehele weg afgesloten en wordt het verkeer omgeleid:

 • Burgemeester Elsenlaan ter hoogte van de kruising Generaal Spoorlaan op 24 november van 22:00 uur t/m 5:00 uur;
 • Prinses Marijkesingel ter hoogte van de rotonde Schaapweg op 25 november van 12:00 uur t/m 05:00 uur;
 • Jan Tooroplaan op 25 november vanaf 20:00 uur t/m 24:00 uur;
 • De Prinses Irenelaan en de middenberm van de Prinses Beatrixlaan sluiten we af op 24, 26, 29 en 30 november om de wateroverlast te verhelpen en om een goede aansluiting te maken op het asfalt. Om veilig te kunnen werken aan de bestrating langs de Prinses Beatrixlaan sluiten we tussen 9:30 en 15:30 één rijbaan af. Het verkeer kan de Prinses Beatrixlaan blijven gebruiken. In het weekend van 27 en 28 november is de gehele kruising open voor het verkeer;
 • Bij de werkzaamheden aan de fietspaden leiden we het fietsverkeer om op 25 november vanaf 7:00 uur t/m 26 november 05:00 uur.

Voor de afsluitingen worden omleidingsroutes geplaatst met de bekende gele borden.

De benzinepomp is in de nacht van 24 op 25 november niet bereikbaar voor doorgaand verkeer.

Bij werkzaamheden waarbij niet de hele weg hersteld hoeft te worden, zijn geen omleidingen nodig maar wordt het verkeer door middel van een verkeersregelaar begeleid. De woningen en bedrijven blijven hierdoor bereikbaar.

Overlast

U kunt geluidshinder van deze werkzaamheden verwachten, vooral bij het verwijderen van het asfalt. De aannemer neemt zoveel mogelijk maatregelen om de overlast te beperken. We vragen uw begrip hiervoor.

Vragen

 • Mocht u nog vragen hebben over de werkzaamheden, dan kunt deze tijdens kantooruren stellen aan de medewerkers van ons Klant Contact Center via 14 070 of stadhuis@rijswijk.nl.
 • Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de aannemer. Hij is bereikbaar via WhatsApp, telefoonnummer: 06 180 11 091.