Eerste winnaar bekend Dag van de Ondernemer

Vandaag, 18 november, is de Dag van de Ondernemer. Een initiatief van MKB-Nederland waarbij heel Nederland ondernemers in het zonnetje zet. Wethouder Werner van Damme (Economische Zaken) bracht daarom vandaag een bezoek aan de ondernemers van de Martinifabriek.

 

Van Damme deed afgelopen week een oproep aan ondernemers in Rijswijk om zich aan te melden voor een actie die rond deze dag is opgezet. De gemeente is op zoek naar ondernemers die wel wat extra handen kunnen gebruiken. Uit alle aanmeldingen worden drie winnaars gekozen waar Team Economie van de gemeente de handen uit de mouwen komt steken.

Winnaar
De Martinifabriek is als eerste winnaar verkozen. De wethouder ging op bezoek bij Roderick van den Berg om nader kennis te maken en hem te feliciteren. Tijdens een rondleiding vertelde Van den Berg over de werkzaamheden en ambities die hij heeft voor de Martinifabriek. Zo wordt er op dit moment hard gewerkt om kantoorruimtes te maken die voor verschillende doeleinden gebruikt zullen worden. Hier zijn een paar extra handen dan ook zeker welkom, bijvoorbeeld bij het verven van de muren.

Aanmelden
Ondernemers die ook wel wat hulp kunnen gebruiken maar zich nog niet hebben aangemeld, kunnen dit doen tot en met 25 november. Meer informatie over de aanmelding en voorwaarden kunt u vinden op de website van de gemeente: www.rijswijk.nl/dagvandeondernemer