De heer en mevrouw De Wild 60 jaar getrouwd

Op 28 juli bracht wnd. burgemeester Bas Verkerk een felicitatiebezoek aan de heer en mevrouw De Wild. Op 31 juli waren zij 60 jaar getrouwd.

 

Nadat de heer en mevrouw De Wild op 31 juli 1962 in het huwelijk traden, zijn zij in Rijswijk gaan wonen. Eerst op de Hoogkamerlaan en later zijn ze verhuisd naar hun huidige woning. Beiden zijn in Den Haag geboren. Ze hebben twee kinderen gekregen: eerst zoon Erik en daarna dochter Paula. Ze hebben twee kleinkinderen; Nadia en Sven en twee achterkleinkinderen; Jill en Zoey.

De heer en mevrouw De Wild hebben elkaar leren kennen bij dansschool Kroonwijk op de Vaillantlaan in Den Haag. Later toen de kinderen groter waren, zijn ze weer begonnen met dansen en ze zijn zelfs een keer Nederlands kampioen ballroomdansen geweest. Ook nu gaan ze nog wel eens naar Stervoorde om daar een dansje te wagen. 

De heer De Wild  heeft eerst als autoplaatwerker gewerkt en is daarna als bankwerker / lasser gaan werken bij de firma Kort in de Plaspooelpolder. Toen dit bedrijf de deuren moest sluiten, is hij huismeester geworden bij Rijswijk Wonen. Mevrouw De Wild heeft eerst in een boekhandel gewerkt en toen er kinderen kwamen even als huisvrouw. Later is ze voor een kantoorartikelen winkel gaan werken. Maar na een tijdje is ze overgestapt naar het kantoor van KLM  in de Plaspoelpolder waar ze tickts verwerkte.