Collectie zorgverzekering met korting

Aan het einde van het jaar is het weer tijd om goed te kijken naar uw huidige zorgverzekering. Gemeente Rijswijk biedt inwoners met een laag inkomen de mogelijkheid om een Gemeentepolis (collectieve zorgverzekering) af te sluiten. Een zorgverzekering met korting.

 

Al een Gemeentepolis?

Heeft u op dit moment een collectieve zorgverzekering via gemeente Rijswijk? U ontvangt binnenkort uw nieuwe polis via de zorgverzekeraar. Past de huidige verzekering nog bij uw situatie? Of heeft u vragen over uw polis? U bent welkom op het speciale digitale spreekuur rondom de collectieve zorgverzekering via de gemeente Rijswijk.


Nog geen Gemeentepolis?

Wilt u meer weten over de collectieve zorgverzekering van de gemeente Rijswijk of wilt u pakketten vergelijken? Ook dan bent u welkom op het digitale spreekuur rondom de collectieve zorgverzekering via de gemeente Rijswijk.

Voor meer informatie over de collectieve zorgverzekering kijk op gezondverzekerd.nl. Vul in Rijswijk.

Spreekuur

Gemeente Rijswijk werkt samen met Menzis en Zorg en Zekerheid voor de collectieve zorgverzekering. De consulenten van de 2 verzekeraars kijken graag met u naar uw huidige polis. Dit spreekuur is digitaal. Aanmelden kan via gezondverzekerd.nl

Ge