Cadeaubon van 80 euro om thuis energie te besparen

Om huiseigenaren en huurders op weg te helpen met meer energie besparen, geeft de gemeente Rijswijk cadeaubonnen weg ter waarde van €80,-. Met deze cadeaubonnen kunnen Rijswijkers energiebesparende producten voor thuis aanschaffen, zoals tochtstrips, ledlampen, een energiebesparende douchekop etc. De cadeaubonnen kunnen vanaf 8 oktober aangevraagd worden en zijn te besteden in één van de deelnemende webshops of bouwmarkten in de buurt. Wacht niet te lang, want op=op.

 

De komende jaren schakelt Rijswijk over naar een duurzame toekomst. We gaan minder fossiele brandstoffen gebruiken en stappen over naar schone energiebronnen. Dit doen we stap voor stap én samen. De gemeente Rijswijk heeft ruim € 780.000 Rijkssubsidie uit de Regeling Reductie Energieverbruik Woningen (RREW) gekregen om inwoners daarmee te helpen. De eerste belangrijke stap: onze huizen beter isoleren en meer energie besparen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de energierekening én het woongenot.

Groot effect

Woningbezitters en huurders in de gemeente Rijswijk kunnen de bon vanaf 8 oktober aanvragen. Wethouder Jeffrey Keus: “Internationaal en nationaal zijn er afspraken gemaakt om de CO2-uitstoot terug te dringen. Dit betekent onder andere dat we zullen overstappen naar het gebruik van duurzame energie in onze woningen en bedrijven. Met deze cadeaubon helpen we inwoners alvast een stapje op weg om hun huis klaar te maken voor de duurzame toekomst. Want ook kleine energiebesparende maatregelen in huis kunnen al een groot effect hebben. Dus vraag vandaag nog de cadeaubon aan en schaf hiermee energiebesparende producten voor thuis aan.”

Hoe werkt het?

1.            Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/cadeaubon

2.            Voer uw postcode in

3.            Klik op de knop ‘cadeaubon aanvragen’

Maximaal 1 bon per adres en op=op.

U kunt de cadeaubon inwisselen in één van de deelnemende webshops of bij Karwei, Praxis of Gamma. Meer informatie over de actievoorwaarden, de deelnemende winkels of de producten vindt u op regionaalenergieloket.nl/cadeaubon.

Regionaal Energieloket

De cadeaubonnen worden uitgegeven in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Daarnaast helpen we woningeigenaren, VvE’s en huurders met praktische tips en advies over: isoleren, energie besparen, schone energie in huis en financiële regelingen.