Bouw Fase 2 Terras van Sion gestart

Donderdag 13 september is in RijswijkBuiten de tweede bouwfase van het Terras van Sion begonnen. Wethouder Marloes Borsboom gaf het startsein. Het Terras van Sion fase 2 bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Samen met Dick Boelen, directeur Dura Vermeer en de toekomstige bewoners is er een tijdscapsule met herinneringen begraven om de fase in te luiden.

Samen met Dick Boelen, directeur Dura Vermeer en de toekomstige bewoners is een tijdscapsule met herinneringen als start van de bouw in de grond gegraven.Voor wethouder Borsboom is het vandaag het allereerste woningbouwproject waarvoor zij het startsein voor de bouw in RijswijkBuiten heeft mogen geven. "Als nieuwe wijkwethouder ben ik natuurlijk ongelofelijk trots op deze prachtige nieuwe woonwijk met de gekozen duurzaamheidsambities. Met de realisatie van het Terras krijgt de entree van RijswijkBuiten zijn definitieve vorm."

Dick Boelen, directeur Dura Vermeer geeft aan: "Als ontwikkelpartner zijn we vanaf het begin al trots om ons steentje bij te kunnen dragen aan de meest duurzame wijk van Nederland. Dat is weer zo bij deze nieuwe fase."

Duurzaam

Alle woningen zijn maximaal energiezuinig, zoals u inmiddels gewend bent in RijswijkBuiten. Volledig gasloos en met een EPC van 0,0.