Bouw De Comphaan van start

Wethouder Marloes Borsboom heeft op 12 juni de eerste paal geslagen voor De Comphaan in RijswijkBuiten. Daarmee is de bouw van dit duurzame bedrijvencomplex officieel in gang gezet.

In aanwezigheid van de kopers van de units die in de eerste fase worden gerealiseerd, zette de wethouder Marloes Borsboom de heimachine in werking.

Maar natuurlijk was de wethouder niet alleen: het slaan van de eerste paal was een echte happening waarbij ook veel kopers aanwezig waren. Zij hebben de bedrijfsunits gekocht die in de eerste fase al worden gerealiseerd.

Heembouw

De Comphaan ligt aan de Laan van ’t Haantje in RijswijkBuiten. Dit bedrijvencomplex is een ontwikkeling van Heembouw, in samenwerking met de gemeente Rijswijk. Habeon Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp. De 72 bedrijfsunits van De Comphaan worden in vier fasen gerealiseerd. Tijdens fase een en twee, waarvoor nu het startsein is gegeven, worden 32 units opgeleverd. Op dit moment is er nog maar één unit beschikbaar; de rest is al verkocht.

Duurzaam

De Comphaan wordt een duurzaam bedrijvencomplex. Alle units worden namelijk voorzien van zonnepanelen. In grootte variëren de units van 94 m2 tot 150 m2 en er is een grote diversiteit aan gevels, kleuren en materialen waaruit de kopers kunnen kiezen. Met behulp van een zogenaamde unitconfigurator, kunnen de kopers zelf hun bedrijfsruimte samenstellen en direct bekijken hoe hun unit eruit komt te zien. Zo kan elke koper zijn eigen identiteit aan zijn bedrijfsunit geven. Wat zorgt voor een divers straatbeeld.

Verkoop

De verkoop van De Comphaan is in handen van Rob Swart Bedrijfshuisvesting (079) 351 31 11 en Frisia Makelaars, Den Haag (070) 342 01 30. Voor meer informatie kunt u terecht op www.decomphaan.nl. Zoekt u meer informatie over RijswijkBuiten? Neem dan eens een kijkje op www.rijswijkbuiten.nl.