Bewonersonderzoek Nationaal Park Hollandse Duinen

Langs de Noordzee, tussen strand en binnenland en vlak bij de grote steden, ligt Nationaal Park Hollandse Duinen. Een uniek gebied waar natuurgebieden, landgoederen, duinen, bollenvelden, veenweiden, dorpen en steden elkaar afwisselen. Met een beetje geluk zie je vossen, reeën en zeehonden. En dat midden in het drukst bevolkte gebied van Nederland. De Landgoederenzone in Rijswijk is vanwege natuur en cultuurhistorie een belangrijk onderdeel van Nationaal Park Hollandse Duinen.

 

Het is een fijne plek voor inwoners en toeristen om te verblijven. Tegelijkertijd zorgen al die natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en andere recreanten ook voor druk op de natuur. Nationaal Park Hollandse Duinen wil onderzoeken hoe we de natuur het beste kunnen beschermen en tegelijkertijd ervoor zorgen dat we ervan kunnen blijven genieten.

Het Nationaal Park is samen met de provincie Zuid-Holland een onderzoek gestart en wil graag o.a. van u als inwoner weten hoe u een bezoek aan het Nationaal Park ervaart. Welke activiteiten onderneemt u? Aan welke voorzieningen heeft u behoefte? En hoe ervaart u de aanwezigheid van andere bezoekers? Uw mening is belangrijk, omdat dit laat zien hoe inwoners gebruik maken van het Nationaal Park.

Wij zouden het erg op prijs stellen als u deze vragenlijst wilt invullen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten en de gegevens worden anoniem verwerkt. Er zijn leuke prijzen te winnen. De online vragenlijst kan ingevuld worden tot zondag 2 oktober 2022.

Alvast bedankt voor uw medewerking!