Besparen bij laag inkomen

Iedere maand betalen we de rekening van onze zorgverzekering. We willen goed verzekerd zijn voor ons gezondheid niet? En de energierekening wordt betaald, want de lampen moeten toch branden. Dit zijn twee voorbeelden van rekeningen die we graag goed geregeld willen hebben. Maar misschien heeft u een laag inkomen? Dit zijn kosten die dan veel effect kunnen hebben op wat u verder per maand nog te besteden heeft.

 

Besparen bij laag inkomen

Gemeente Rijswijk helpt inwoners met een lager inkomen. Zo kunt u zich aansluiten bij onze Gemeentepolis om korting te krijgen op uw zorgverzekering. 

Gemeentepolis (collectieve zorgverzekering)

Aan het einde van het jaar is het weer tijd om goed te kijken naar uw huidige zorgverzekering. Inwoners van Rijswijk met een laag inkomen kunnen een Gemeentepolis (collectieve zorgverzekering) afsluiten via de gemeente. Dan bent u goed verzekerd voor minder geld.  Wilt u meer weten over de collectieve zorgverzekering van de gemeente? Kijk op: gezondverzekerd.nl. Vul in Rijswijk.

Energie

U heeft het misschien al wel gehoord: de prijzen van energie stijgen. Dat kan betekenen dat u de komende tijd per maand meer moet betalen voor gas en elektra. Kijk op gezondverzekerd.nl bij Goedkope energie. Een aantal energieleveranciers hebben een aanbod voor goedkopere energiecontracten. Overstappen biedt de volgende voordelen:

  • U betaalt nooit borg en wordt altijd direct geaccepteerd.
  • U ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder.
  • De eventuele overstapboete staat binnen een week op uw rekening. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • U krijgt altijd groene energie.