Resultaatgericht

Afspraak is afspraak
Doelgericht
Bouwen

Ondernemerschap

Mede-eigenaar
Signaleren 
Meedenken
Initiatief tonen
Lef

Transparantie

Integer
Toegankelijk maken
Uitleggen
Anderen meenemen
Kwetsbaar

Samenwerken

Teambelang
Elkaar helpen
Samen verantwoordelijk
Reflecteren
Evalueren
Blijvend leren

Korte lijnen
We zijn een toegankelijke organisatie. Wie in Rijswijk gaat werken, komt terecht in een open cultuur, waarin de lijnen kort zijn. Je hebt dus makkelijk contact binnen alle bestuurlijke en gemeentelijke niveaus. De open cultuur en de overzichtelijke omvang van de organisatie zorgen ervoor dat jij en je werk goed zichtbaar zijn. Niet alleen binnen de organisatie, maar ook daarbuiten.

Zelfstandigheid
Je krijgt binnen Rijswijk de kans je kwaliteiten te etaleren en te ontplooien. Er is bovendien veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Naast de korte lijnen binnen de gemeente ervaren veel medewerkers hun zelfstandigheid als groot pluspunt.

Traineeships
Vijf organisaties binnen Haaglanden, waaronder de gemeente Rijswijk, zoeken meer dan 20 trainees. Dus, kansen volop om binnen onze regio als trainee aan de slag te gaan. De traineeships zijn niet allemaal gelijk en ook de organisaties verschillen van elkaar, dus ga op zoek naar de voor jou best passende kansen! De gemeente Rijswijk is daarnaast een erkend leerbedrijf.

Vacatures
Werk je graag in een organisatie met een open structuur, waarin je snel resultaat ziet van je inspanning? Ben je op zoek naar een baan met ruimte voor ontplooiing in een veelzijdige stad en een dynamische regio? Dan vind je in Rijswijk misschien wel jouw baan. Bekijk hiernaast het overzicht van de openstaande vacatures.

Geen geschikte functie gevonden?
Aarzel dan niet om de komende maanden nog eens op deze pagina terug te komen.