Informatie basisregistratie personen (BRP) opvragen

In de basisregistratie personen (BRP) staan uw persoonsgegevens. Bijvoorbeeld uw burgerlijke staat en nationaliteit. De overheid gebruikt uw persoonsgegevens.

Ook andere instellingen kunnen persoonsgegevens opvragen uit de BRP. Bijvoorbeeld pensioenfondsen en vakbonden. De gemeente bepaalt of zij de gegevens krijgen. Wilt u weten welke instellingen uw gegevens krijgen? Kijk dan op de website Wiekrijgtmijngegevens.nl.

Bent u als particulier op zoek naar een persoon? U kunt ook een informatieverzoek bij de gemeente doen. Wij sturen uw verzoek door, indien wij de persoon kunnen vinden,  naar de persoon waar u naar op zoek bent. De persoon kan dan zelf contact opnemen met u als hij/zij dit wilt.

Wilt u niet dat anderen uw persoonsgegevens krijgen? Vraag dan geheimhouding aan.