Gevonden of verloren voorwerpen melden

Heeft u een voorwerp gevonden dat iemand anders is verloren? Of bent u zelf iets kwijtgeraakt? Geef het door aan de gemeente. Wij houden bij welke verloren en gevonden voorwerpen gemeld zijn. Lijkt een gevonden voorwerp op uw verloren voorwerp? Dan nemen wij contact met u op.

Gevonden voorwerp melden

Verloren voorwerp melden

Let op

• Bent u iets verloren dat gevaarlijk kan zijn voor anderen, zoals medicijnen? Of vindt u iets dat gevaarlijk kan zijn, zoals een wapen? Bel dan direct met de politie op 0900 - 8844.
  • Heeft u iets gevonden waarvan u denkt dat het gestolen is? Doe dan aangifte bij de politie.
  • Breng een gevonden paspoort, ID-kaart of rijbewijs altijd naar de gemeente. Deze documenten zijn eigendom van de Nederlandse staat. Lees verder op Paspoort of identiteitskaart verloren of gestolen.
  • Is uw huisdier vermist of heeft u een (dood) huisdier gevonden? Neem dan contact op met de dierenambulance Den Haag. Lees ook Dood dier gevonden.
  • Verloor u iets in het openbaar vervoer? Neem contact op met de vervoerder, zoals de NS, HTM of EBS.
  • Stuur een gevonden pasje terug naar de betreffende instantie. Vaak staat het adres op het pasje.
  • Heeft u iets gevonden in een andere gemeente? Neem dan contact op met die gemeente.

Klik in alle andere gevallen door naar Aanpak.