Computer voor kinderen van ouders met laag inkomen

De gemeente verstrekt, via Stichting KEI Rijswijk, aan Rijswijkse kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 13 jaar uit gezinnen met een laag inkomen, eenmalig een computer, laptop, tablet en computertoebehoren (zoals een printer) ter waarde van maximaal € 400,-. Om goed te kunnen meekomen op school, is het voor kinderen belangrijk dat zij een computer hebben. Met een computer kunnen ze informatie opzoeken en uitwisselen met klasgenoten, spreekbeurten voorbereiden en werkstukken of presentaties maken.

Als u een geldige en actieve Ooievaarspas hebt, en u voldoet aan de voorwaarden, dan kunt u een computer, laptop of tablet en computertoebehoren aanvragen bij Stichting KEI Rijswijk.

Om goed te kunnen meekomen op school, is het voor kinderen belangrijk dat zij een computer hebben. Met een computer kunnen ze informatie opzoeken en uitwisselen met klasgenoten, spreekbeurten voorbereiden en werkstukken of presentaties maken. Daarom gaat gemeente Rijswijk aan kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 13 jaar van ouders met een laag inkomen, eenmalig een computer, laptop, tablet of computertoebehoren (zoals een printer) ter waarde van maximaal € 400,- verstrekken.