Verleng op tijd uw parkeervergunning voor 2022

Had u in 2021 een parkeervergunning en wilt u deze verlengen, of wilt u een nieuwe parkeervergunning aanvragen voor 2022? U kunt de parkeervergunning voor 2022 nu aanvragen. In verband met corona en ieders veiligheid, regelt u dit online. Zorg ervoor dat u de vergunning voor 2022 uiterlijk 31 december 2021 in orde maakt, om deze op tijd in te laten gaan. De tarieven voor 2022 zijn hetzelfde gebleven.

 

Hoe werkt het?

  • Voor het aanvragen van de parkeervergunning gaat u naar het Digitaal Parkeerloket.
  • Hier logt u in met uw DigiD (voor particulieren) of eHerkenning (voor bedrijven).
  • Controleer uw contactgegevens en gegevens van de vergunning en rondt de betaling af via iDEAL.

Heeft u nog geen DigiD of eHerkenning?

Vraag hier uw DigiD aan of Vraag hier eHerkenning aan

Houd rekening met enkele dagen verwerkingstijd.

Hulp nodig? Help elkaar!

Heeft u hulp nodig? Bekijk de stap-voor-stap handleiding van het Digitaal Parkeerloket. Alle informatie over voorwaarden van de vergunning, betaald parkeergebieden en tarieven vindt u op onze pagina over parkeren in Rijswijk. U kunt ook terecht voor hulp bij de aanvraag in de Bibliotheek bij het Informatiepunt Digitale Overheid (mits de coronamaatregelen dit toelaten). Kijk op de website voor de spreekuren.

Kent u zelf mensen in uw omgeving die wat hulp kunnen gebruiken bij de digitale aanvraag van de parkeervergunning? Bied uw hulp aan, bijvoorbeeld aan de buren.

Lukt het toch niet met de aanvraag? Wij helpen u graag verder. Bel telefoonnummer 14070 (optie 4 voor Rijswijk en dan optie 1 voor Parkeren). Onze medewerkers staan voor u klaar. Heeft u andere vragen? Stuur een e-mail naar parkeerloket@rijswijk.nl.