Cannock Chase nieuwe partner voor naheffingen parkeren

Per 1 december 2022 gaat de gemeente Rijswijk samenwerken met partner Cannock Chase voor het verwerken van parkeerboetes (naheffingen). Dit betekent dat zij vanaf deze datum namens de gemeente de naheffingen versturen. Ook het afhandelen van bezwaren op naheffingen van na 1 december verloopt dan volledig via Cannock Chase. Cannock Chase neemt de werkzaamheden over van Tobias Fiscaal.

Cannock Chase nieuwe partner voor naheffingen parkerenVoor het afhandelen van een naheffing, ontvangt Cannock Chase uw persoonsgegevens van de gemeente. Zij verwerken deze gegevens alleen volgens de geldende privacy wet- en regelgeving. Op de pagina ‘Naheffing of boete ontvangen?’ vindt u meer informatie over hoe het werkt met naheffingen en bezwaren en hoe u contact kunt opnemen met Cannock Chase.

Naheffingen tot 1 december 2022 via Tobias Fiscaal

Heeft u een naheffing ontvangen, waarvan de boete vóór 1 december 2022 is uitgeschreven? Deze wordt nog afgehandeld door Tobias Fiscaal. Dit geldt ook als u al een bezwaar heeft lopen tegen een naheffing die is uitgeschreven vóór 1 december 2022. Tobias Fiscaal handelt deze bezwaren nog volledig af.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met het Parkeerloket via 14 070 (keuze 4 voor Rijswijk en dan 1 voor Parkeren) of mail naar parkeerloket@rijswijk.nl.