Varend Corso 2019

Van vrijdag 2 tot zondag 4 augustus a.s. vindt het jaarlijkse Varend Corso weer plaats. Op zondag 4 augustus a.s., vanaf omstreeks 16:30 tot 18.00 uur, zal het Varend Corso vanaf de Schie langs RijswijkBuiten varen. Dit betekent dat er zoals elk jaar een aantal wegen wordt afgesloten.

Datum

04-08-2019

Het Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement met prachtige bloemen en planten en heerlijke groenten in de hoofdrol. Dit jaar varen er weer ongeveer 50 fraai versierde boten mee door ’t Haantje richting Wateringen onder het thema WOW!. De stoet trekt door onder meer Westland, Schipluiden, Maassluis, Den Haag, Delft en Vlaardingen. Wilt u het spektakel zelf aanschouwen? Zorg dat u er op tijd bent, want het zal weer feest zijn langs de route!

Wegafsluitingen

In verband met veiligheid en bereikbaarheid voor hulpdiensten wordt de Sionsweg (lopend van het water van het Haantje) afgesloten voor autoverkeer, net als de direct aangrenzende wegen. Ook de Gele Lis, Middendorpweg, Rijshout en Kloosterpad worden afgesloten. Voetgangers en fietsers hebben wel gewoon toegang. Omwonenden hebben een brief ontvangen waarin de afsluitingen worden toegelicht.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u terecht op www.varendcorso.nl.