Bushalte Esdoornstraat verhoogd

De afgelopen weken is de bushalte in de Lindelaan aan de zijde van de Esdoornstraat opgehoogd. Aanstaande maandag 14 mei start de gemeente met werkzaamheden aan de bushalte aan de overzijde ter hoogte van de Berkstraat en de naastgelegen inrit. Deze wordt net zoals de andere halte verhoogd om de toegang tot de bus te verbeteren.

Bushalte Esdoornstraat

Duur en aard van de werkzaamheden

Als eerste wordt gestart met het verwijderen van de oude bushalte en de naastgelegen inrit. Daarna wordt de aangepaste inrit aangelegd, zodat deze zo spoedig mogelijk weer open kan, Daarna wordt de nieuwe bushalte aangelegd. De werkzaamheden duren ongeveer 5 weken.

Overlast

Hoewel de aannemer maatregelen neemt om de overlast zoveel als mogelijk te beperken, kan er sprake zijn van geluidshinder door grond- en graafwerkzaamheden. Wij vragen hiervoor uw begrip. De werkzaamheden starten ’s morgens v.a. 7.30 uur en eindigen vóór 17.00 uur.

Verkeersmaatregelen/parkeren

Als de  werkzaamheden van start gaan, zullen er daar waar nodig tijdelijke verkeersmaatregelen worden genomen. Ook  zijn tijdelijk niet alle publieke parkeerplaatsen beschikbaar.  Tijdens de werkzaamheden aan de inrit is de Berkstraat tijdelijk afgesloten en worden omleidingsroutes ingesteld.

Openbaar vervoer

Ondanks de werkzaamheden aan de verhogingen kunt u gewoon gebruik blijven maken van de busdienst en worden er tijdelijke noodhaltes geplaatst. De dienstregeling blijft hetzelfde.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met het klantencontactcentrum van Rijswijk,  telefoon 14 070.