Denk mee over de toekomst van Rijswijk

voorkant_hoodlijnenakkoord.pngOp 16 mei organiseert de gemeente een meedenksessie over de ambities uit het hoodflijnenakkoord van het toekomstige college. Iedereen is hierbij van harte welkom.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 16 mei in de Broodfabriek aan de Volmerlaan 12 in Rijswijk. De bijeenkomst start om 19.30 uur, maar u bent vanaf 19.00 uur al van harte welkom. 

Vanwege de organisatie van de avond wil de gemeente graag weten hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn. Wilt u erbij zijn? Meld u hieronder dan vóór 15 mei aan.

Samen werken aan de toekomst van Rijswijk

In de gemeente Rijswijk staat samenwerken met de stad hoog in het vaandel. De gemeente vindt het belangrijk om inwoners en maatschappelijke partijen te betrekken bij de belangrijke thema’s die de aankomende vier jaar richtinggevend zijn voor de toekomst van onze stad. In het hoofdlijnenakkoord zijn ruimtelijke, sociale en maatschappelijke ambities geformuleerd.

De gemeente nodigt u uit om actief mee te denken over deze thema’s. Wat vindt u ervan? Heeft u andere ideeën over een onderwerp, bruikbare tips of scherpe aanvullingen? Uw opmerkingen en suggesties nemen we mee bij de uitwerking van het college werkprogramma. Het hoofdlijnenakkoord kunt u hier lezen.

Want samen maken wij de stad!