Bloemenboetiek Fleuribelli behaalt keurmerk Duurzame Bloemist

Donderdagochtend 7 maart brachten de wethouders Armand van de Laar (economie) en Björn Lugthart (ondernemerschap) een felicitatiebezoek aan bloemist Fleuribelli op de hoek van de Huis te Landelaan met de Dr. H. Colijnlaan. Fleuribelli heeft op de ‘barometer duurzame bloemist’ de hoogste –gouden- status behaald.

Het team van Fleuribelli samen met de wethouders voor de zaak aan de Huis te Landelaan. (van links naar rechts: Armand van de Laar, Jorijna Gort, Diana Groen, Henk van Wingerden, Björn Lugthart, Els Jungschläger en Ed van Wingerden)Eigenaar Ed van Wingerden nam namens zijn team de felicitaties in ontvangst. Armand van de Laar is blij met dit duurzame bedrijf binnen de gemeentegrenzen: “met dit keurmerk laat Van Wingerden zien dat hij oog heeft voor een duurzame bedrijfsvoering”.  Björn Lugthart vult aan ”duurzaamheid is ook de rode draad bij het gemeentelijk beleid, dit creatieve en duurzame bedrijf sluit hier prima bij aan”. 

De Barometer Duurzame Bloemist is een onafhankelijk en officieel keurmerk. Bij het behalen van dit keurmerk wordt onder meer  gekeken naar het duurzame assortiment bloemen en planten, afvalscheiding en verpakkingen, gebruik van duurzame energie en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Bekijk ook de reportage op Youtube.