Nieuws

Wat wordt de naam van het nieuwe sportcomplex?

sporthal
De voorbereidingen van de bouw van het nieuwe sportcomplex aan de Burgemeester Elsenlaan / Sir Winston Churchilllaan zijn in volle gang. Vanaf januari starten de eerste bouwwerkzaamheden.

Organiseer een vrijwillige vuurwerkvrije zone

bord vuurwerkvrije zone
Deze jaarwisseling kunnen bewoners met elkaar afspreken in hun buurt geen vuurwerk af te steken. Voor zo’n vrijwillige vuurwerkvrije zone kunt u borden aanvragen bij de gemeente.

Start renovatiewerkzaamheden Huis van de Stad

Gevel oude stadhuis
Na een druk bezochte open dag op zaterdag 30 november, starten de aannemers deze week met de werkzaamheden om van het oude stadhuis het Huis van de Stad te maken.

Renovatie Huis van de Start officieel van start

De open dag ging van start met de ondertekening van de opdracht aan de aannemers  Koninklijke Woudenberg Ameide BV en HOMIJ technische installaties (Foto Peter van Zetten)
Afgelopen zaterdag kon iedereen het oude stadhuis nog eenmaal komen bekijken. Het was de laatste keer dat het gebouw in haar huidige staat te zien was voordat de renovatie gaat beginnen.

Wie verdient de Sportprijs 2019?

Winnaars Rijswijkse Sportprijs 2018
Kent u inwoners die in 2019 een geweldige sportprestatie hebben geleverd en in aanmerking komen voor één van de sportprijzen? Geef ons de namen door! Aanmelden kan tot uiterlijk 23 december.

Programma open dag Huis van de Stad

Gevel oude stadhuis
Zaterdag 30 november is het dan zover: voor de allerlaatste keer opent het oude stadhuis zijn deuren. Daarna gaat de transformatie naar het Huis van de Stad beginnen.

Rijswijk tekent Verstedelijkingsakkoord

Op 20 november hebben de gemeente Rijswijk samen met de gemeenten Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft, Schiedam, Dordrecht en Zoetermeer de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en de provincie Zuid-Holland een Verstedelijkingsakkoord gesloten met het Rijk
Op 20 november heeft de gemeente Rijswijk samen met de gemeenten Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft, Schiedam, Dordrecht en Zoetermeer de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en de provincie Zuid-Holland

Deel Lange Kleiweg tijdelijk afgesloten

Asfaltering
De Lange Kleiweg tussen de Polakweg en de Visseringlaan is vanaf maandag 25 tot en met vrijdag 28 november voor verkeer afgesloten wegen asfalteringswerkzaamheden.