Nieuws

Rijswijk groenste stad van Nederland

Rijswijk is de groenste stad van Nederland. Op 24 januari nam wethouder Armand van de Laar de Groene Challenge Award in ontvangst namens de gemeente Rijswijk.

Webinar Cyberbeveiliging

Het aantal cyberaanvallen blijft maar groeien. Slecht nieuws, want een cyberaanval kan ook voor u en uw bedrijf destructieve gevolgen hebben.

Kersverse minister Hugo de Jonge bezoekt Rijswijk

Wethouder Armand Van de Laar liep deze week samen met Hugo de Jonge, sinds afgelopen week de nieuwe minister voor Volkshuivesting en Ruimtelijke Ordening, een rondje door Rijswijk om hem bij te praten

Versoepelingen mogelijk onder voorwaarden

Voor sport, beoefening van kunst en cultuur, contactberoepen, detailhandel en onderwijs in Nederland is vanaf zaterdag 15 januari 2022 weer meer mogelijk.

‘IkPas’ voor Algemeen Bestuur GGD Haaglanden

Het voltallige Bestuur van GGD Haaglanden bestaande uit de wethouders Zorg van de gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland e

Felicitaties op hoog niveau

Zaterdag 1 januari bracht wnd. burgemeester Bas Verkerk een felicitatiebezoek aan mevrouw Augustijn-Tomson om haar te feliciteren met haar 105e verjaardag.

Nieuwjaarstoespraak 2022

2022
De gemeente Rijswijk wenst u een gelukkig 2022. Bekijk hier de nieuwjaarsspeech van wnd. burgemeester Bas Verkerk en een rondleiding door het Huis van de Stad

Afsluiten parkeerautomaten Oud & Nieuw

Afsluiting Parkeerautomaat
In verband met Oud & Nieuw zijn vanaf vrijdag 31 december 2021 tijdelijk een aantal parkeerautomaten in de gemeente Rijswijk afgesloten.

Verleng op tijd uw parkeervergunning voor 2022

Had u in 2021 een parkeervergunning en wilt u deze verlengen, of wilt u een nieuwe parkeervergunning aanvragen voor 2022? U kunt de parkeervergunning voor 2022 nu aanvragen.

Openingstijden gemeente rond nieuwjaar

Sterretjes
Op 31 december (oudejaarsavond) a.s. sluit het Klant Contact Center van de gemeente Rijswijk om 16.00 uur. Dit is een uur eerder dan normaal.

Oproep: lever uw vuurwerk in

Boete voor afsteken vuurwerk
U mag tijdens oud en nieuw dit jaar geen vuurwerk verkopen of afsteken. Het kabinet heeft dat besloten. U kunt daarom eind december uw vuurwerk inleveren op 2 plekken in Den Haag.

Kerstboodschap college van B&W 2021

College van B&W
Met de feestdagen voor de deur is er ook een moment van reflectie. Mijmerend terugkijken op de mooie momenten. Bezinning zoeken voor de lastige periode die we achter ons hebben liggen.

Eerste financiële hulp bij ondernemen

Wethouders Armand van de Laar en Larissa Bentvelzen (Foto Erwin Dijkgraaf)
Ondernemers kunnen bij gemeente Rijswijk terecht voor allerlei vragen. Afgelopen tijd zijn veel algemene vragen verschoven naar vragen om hulp.