Smart City Proeftuin

Donderdag 28 juni wordt het eerste Smart City Event Rijswijk gehouden op het Bogaardplein in Rijswijk. Ondernemers laten daar innovaties laten zien op het gebied van veiligheid, milieu, ruimtelijke ordening en mobiliteit. Uiteraard is deelname gratis, zowel voor exposanten als voor bezoekers.

Datum

28-06-2018

Smart City Tekening

Programma

  • Om 12.00 uur opent burgemeester Michel Bezuijen het evenement en zal hij als eerste langs alle innovatieve producten rijden, waaronder een verkeersbord van bamboe waarin een sensor is verwerkt. Hij doet dat in een innovatief vervoersmiddel.
  • Om 14.00 uur kunt u aan de interessante workshop ‘Een kijkje in de keuken van een smart city living lab’ deelnemen. Deze wordt gegeven door een vertegenwoordiger van het Nationaal Smart City Living Lab.
  • In het midden van de proeftuin staat het meeting point. Hier kunt u in gesprek gaan met andere ondernemers en bezoekers, waaronder de deelnemers aan het International Smart City Event in Den Haag die vanuit Scheveningen op excursie komen naar de proeftuin in Rijswijk.

Aanmelden

Als bezoeker

U kunt zich hier aanmelden als bezoeker. U kunt dan ook gelijk aangeven of u deel wilt nemen aan de workshop of niet. In verband met de AVG-wet vragen we u ook toestemming te geven om vermeld te worden op de deelnemerslijst en om gefotografeerd te worden (algemene foto’s van de bijeenkomst).

Als exposant

Wilt u deelnemen als exposant? Meldt u dan aan bij Leny Bekkering, per e-mail lbekkeri@rijswijk.nl. Graag vermelden welk(e) product(en) u meeneemt en hoeveel ruimte u nodig heeft. Alle materialen neemt u zelf mee (zoals tafels, kraampjes, parasols etc.). De standplaats en de stroomvoorziening kosten u niks. U hoeft alleen zelf een verlengkabel mee te nemen.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Leny Bekkering van de gemeente Rijswijk door een e-mail te sturen naar: lbekkeri@rijswijk.nl

In samenwerking met: Future Mobility Movement, Bereikbaar Haaglanden, Nationaal Programma Smart City Lab en Smart-Circle.

Datum

28 juni 2018

Locatie

Gemeente Rijswijk, Bogaardplein 15 
2284 DP RIJSWIJK

Aanmelden U kunt zich hier aanmelden

Deelnemers

Klik hier

Over Future Mobility

De Future Mobility Movement is een initiatief van Metropoolregio Rotterdam Den Haag, provincie Zuid-Holland, TU Delft, VNO-NCW West, Gemeente Den Haag en Gemeente Rotterdam

Secretariaat Future Mobility Movement
VNO-NCW WEST
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93073, 2509 AB Den Haag
T  070 349 08 10  
E  futuremobility@vno-ncwwest.nl  |  W  www.vno-ncwwest.nl