Nieuws

Entree Plaspoelpolder wordt groener

entree plaspoelpolder wordt groener
Donderdag zijn de werkzaamheden begonnen om de entree van de Plaspoelpolder aan de Diepenhorstlaan te vergroenen. Wethouder Duurzaamheid Marloes Borsboom was hierbij aanwezig.

Convenant Aardgasvrije Nieuwbouw

Zuid-Hollandse Gemeenten ondertekenen Convenant Aardgasvrije Nieuwbouw
Deze week ondertekenden netbeheerder Stedin en 31 gemeenten uit Zuid-Holland, waaronder de gemeente Rijswijk, het Convenant Aardgasvrije Nieuwbouw.

Verkiezingskrant 2018

Verkiezingskrant 2018
De Verkiezingskrant 2018 is eind februari huis aan huis in heel Rijswijk verspreid.

Vraag een bijdrage aan voor Koningsdag 2018

Kinderen op Koningsdag
Wilt u dit jaar ook iets organiseren in uw buurt of wijk tijdens Koningsdag (vrijdag 27 april) ? De gemeente Rijswijk stelt hiervoor een bijdrage beschikbaar van maximaal € 1.650,00.

Jongeren en politici vinden elkaar

Tijdens de bijeenkomst bleek vooral dat jongeren gehoord willen worden
Op 12 maart gingen Rijswijkse jongeren in debat met lokale politici. De gemeente Rijswijk had dit debat georganiseerd om jongeren te betrekken bij de lokale democratie.

Succesvolle banenmarkt werkzoekende 50+ers

p dit ’50 plus matchevent’ kwamen ruim 50 werkzoekenden af (Foto Erwin Dijkgraaf)
Donderdag 8 maart bood het WerkgeversServicepunt Rijswijk werkzoekende 50-plussers en werkgevers de gelegenheid om elkaar te ontmoeten met als inzet een match tussen kandidaten en werkaanbieders.

Erespelden voor vertrekkend BBR-bestuur

Burgemeester Michel Bezuijen reikt de erespeld uit (Foto Erwin Dijkgraaf)
Burgemeester Michel Bezuijen reikte op dinsdag 6 maart de Erespeld van de gemeente uit aan drie vertrekkende bestuursleden van de Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk (BBR).

Doe mee aan de Week van Nederland Schoon

Opa met kleinzoon maken Rijswijk schoon
Maandag 19 tot en met 24 maart 2018 is de zestiende editie van de Rijswijkse Week van Nederland Schoon. In die week kan iedereen met schoonmaakacties een bijdrage leveren aan een schone leefomgeving.

Werkzaamheden Laan van Hoornwijck

Wegwerkzaamheden
Door de aanleg van de Rotterdamse baan zijn er van 27 februari t/m 1 maart werkzaamheden gepland bij de Laan van Hoornwijck.