Nieuws

Transformatie kantoorpand van start

Op een projectdoek feliciteerde wethouder Armand van de Laar  de ontwikkelaars
Wethouder Armand van de Laar was dinsdagmiddag 10 juli op de Koopmansstraat 1, samen met directeur Marnix Norder van eigenbouwbedrijf Steenvlinder.

Proef met mobiele lichtmasten Haagweg

Openbare verlichting
De gemeente houdt de komende dagen een proef met mobiele lichtmasten. Deze proef vindt plaats in het deel van de Haagweg vlak voor de Hoornbrug.

Versmalling Prinses Beatrixlaan

Vrijgekomen asfalt
Op 5 juli staan er asfalteringswerkzaamheden gepland aan de Wethouder Brederodelaan, ter hoogte van de kruising Prinses Beatrixlaan.

Feestelijke start bouw 36 woningen op Eikelenburgh

Kinderen van de toekomstige bewoners mochten gezamenlijk op de startknop drukken
Wethouder Marloes Borsboom heeft op 2 juli het startsein gegeven voor de bouw van 36 woningen op de bouwlocatie Eikelenburgh. Samen met AM-directeur Wilco van der Ban legde ze een funderingsbalk.

Bestrijding Eikenprocessierups

 Eikenprocessierups
De gemeente start deze week met de bestrijding van de eikenprocessierups. Dan doen we onder meer in woonwijken, parken en in de omgeving van sportvelden.

Zomer in Rijswijk

Zomer in het Wilhelminapark (Tino van Dam)
De zomer komt eraan. Dat betekent mooi weer, barbecueën, vissen, verjaardagspartijtjes en een biertje in het park. Maar weet jij al wat er allemaal mag in Rijswijk?

Werkbezoek aan de gemeentewerf

De mannen en vrouwen van de gemeentewerf hadden een uitdagend programma voor Armand van de Laar opgesteld
Wethouder stadsbeheer Armand van de Laar bracht donderdag 28 juni een werkbezoek aan de gemeentewerf. De mannen en vrouwen van de gemeentewerf hadden een uitdagend programma voor hem opgesteld.

Meld uw vrijwilliger(s) aan voor 1 juli

Vrijwilligersprijzen 2018
Veel vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor Rijswijk. Zo maken zij het leven voor veel inwoners van Rijswijk beter. Zet deze vrijwilligers nu daarom in het zonnetje.

Voorjaarsschoonmaak afgerond

Op woensdag 27 juni werd de gemeentelijke voorjaarsschoonmaak in de wijken door wethouder Armand van de Laar afgesloten in Vrijenban (Foto Peter van Oosterhout)
Op woensdag 27 juni werd de gemeentelijke voorjaarsschoonmaak in de wijken door wethouder Armand van de Laar afgesloten in Vrijenban.

Sociaal Wijkteam Oost dicht vanwege vakantie

Logo Sociaal Wijkteam
Vanwege de vakantie is het Sociaal Wijkteam Oost aan de Steenplaetsstraat gesloten van maandag 2 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Daarom kunt u in die periode terecht bij Sociaal Wijkteam West.

A-status voor Rijswijkse kinderopvang

Kinderdagverblijf in Rijswijk
De manier waarop de gemeente Rijswijk het toezicht en de handhaving op de kinderopvang uitvoert, is door de onderwijsinspectie als uitstekend beoordeeld.

Ottoburg genomineerd voor Rooftopper 2018

Genomineerden Rooftopper 2018
Het groene dak op de Ottoburg is genomineerd voor de Rooftopper 2018. De prijs is een initiatief van de Rooftop Revolution, een partij die nieuwe natuur aanlegt in Nederlandse steden.