Nieuws

Losse stoeptegels door de droogte

Gescheurd Asfalt
Om de kwaliteit van onze verhardingen (stoeptegels en asfalt) goed in de gaten te houden, vindt er jaarlijks inspectie plaats.

Bouw Fase 2 Terras van Sion gestart

Samen met Dick Boelen, directeur Dura Vermeer en de toekomstige bewoners is een tijdscapsule met herinneringen als start van de bouw in de grond gegraven.
Namens de gemeente Rijswijk heeft wethouder Marloes Borsboom donderdag 13 september symbolisch het startsein gegeven voor de bouw van fase 2 van het Terras van Sion in RijswijkBuiten.

Nieuwe verkeersveilige schoolzones

Feest bij de Wethouder Brederodeschool (Foto Erwin Dijkgraaf)
Goed nieuws voor basisschoolleerlingen en hun ouders: er zijn weer twee scholen bijgekomen met een schoolzone. De Wethouder Brederodeschool en basisschool Het Kristal doen nu ook mee.

Afsluiting Laan van Hoornwijck

Werkzaamheden Laan van Hoornwijck
Vanaf maandag 10 september tot en met vrijdag 2 november wordt er aan de Laan van Hoornwijck gewerkt. De werkzaamheden vinden plaats tussen de Laan van Kans en de Laan van Delfvliet.

Denk mee over het College Werk Programma

Kaart Rijswijk met de drie bijeenkomsten
Wilt u meedenken met de gemeente? Dat komt goed uit: in september organiseren we 3 bijeenkomsten voor u en alle andere inwoners van Rijswijk.

Harbour Village officieel geopend

harbour village
Op dinsdag 24 juli werd Harbour Village feestelijk geopend. Deze bedrijfsruimte aan de Rijswijkse haven maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein De Plaspoelpolder.

BBQ-verbod in Wilhelminapark Rijswijk

bbq verboden
De gemeente Rijswijk heeft het barbecueën in het Wilhelminapark per direct verboden. Barbecueën kan met deze droogte namelijk gemakkelijk leiden tot natuurbranden.

Onderhoud

Onderhoud
Vandaag tussen 12:00 - 13:00 uur vindt onderhoud plaats aan de infrastructuur van de website.

Afvalinzameling Avalex vervroegd door hitte

logo avalex
De komende week krijgt Nederland te maken met tropische temperaturen. Deze hittegolf maakt het uitvoeren van zwaar werk moeilijker, zoals in de inzameling van uw grondstoffen en restafval.

Vervolgbijeenkomst Van Hardenbroeklaan

van hardenbroeklaan
Op maandag 9 juli kwamen de bewoners van de Van Hardenbroeklaan bij elkaar op de gemeentewerf. De aanleiding? Verder praten met de gemeente over de herinrichting van hun straat.