Nieuws

Stadhuis met Pinksteren gesloten

Op Tweede Pinksterdag (21 mei) is het stadhuis gesloten. Ook de gemeentewerf, het Werkgevers Servicepunt Rijswijk en Programmabureau RijswijkBuiten zijn gesloten.

Negatief zwemadvies De Put

Blauwalg
Het Hoogheemraadschap Delfland heeft voor Natuurbad De Put een negatief zwemadvies gegeven in verband met blauwalg.

Denk mee over de toekomst van Rijswijk

voorkant_hoodlijnenakkoord.png
Op 16 mei organiseert de gemeente een meedenksessie over de ambities uit het hoodflijnenakkoord van het toekomstige college. Iedereen is van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Mantelzorger? Vraag de waardering 2018 aan

Bent u mantelzorger van uw chronisch zieke of gehandicapte partner, ouder, kind of ander familielid? Of iemand anders uit uw omgeving? Dan heeft de gemeente een extraatje voor u.

Aanvraag Koninklijke onderscheiding

De vijf laureaten van dit jaar met burgemeester Michel Bezuijen (Foto Erwin Dijkgraaf)
De voorbereidingen voor de Lintjesregen 2019 zijn begonnen. Kent u een inwoner van Rijswijk die veel bijdraagt aan de samenleving?

Lintjesregen 2018

De vijf laureaten van dit jaar met burgemeester Michel Bezuijen (Foto Erwin Dijkgraaf)
Zoals de traditie voorschrijft, werden er ook dit jaar weer koninklijke onderscheidingen uitgereikt op de dag voor Koningsdag.

Vernieuwende trainingsmethode in het groen

Train je ook  mee voor Alpe d’HuZes in het Wilhelminapark?
Vanaf vandaag staat er een ProChip TimePoint in het Wilhelminapark. Hardlopers, fietsers en skaters kunnen allemaal van dit punt gebruikmaken. Een goede zaak, vindt burgemeester Michel Bezuijen.

De bruine rat

Bij de gemeente komen steeds meer meldingen binnen over de aanwezigheid van de bruine rat.
Bij de gemeente komt de laatste tijd een toenemend aantal meldingen binnen over de aanwezigheid van de ' bruine rat' (ondanks zijn naam, verschilt zijn vacht van zwart tot bruin).