High Tea voor de vrijheid

In heel Nederland worden op 5 mei Vrijheidsmaaltijden georganiseerd. Wij willen daar als gemeente bij aansluiten en tijdens een high tea toosten op onze vrijheid. Verbinden en praten over vrijheid is het doel van deze eerste Vrijheidsmaaltijd.

Datum

05-05-2020

75 jaar vrijheidWij zijn daarom ook op zoek naar aansprekende Rijswijkse foto’s en (familie)verhalen uit de Tweede Wereldoorlog zodat we onze vrijheid kunnen blijven herdenken, vieren en koesteren. Doet u mee?

Stuur uw foto en/of verhaal op naar communicatie@rijswijk.nl.

Wij publiceren de ontroerendste, mooiste en meest bijzondere verhalen en foto’s op onze social media. En wij nodigen u graag uit om uw persoonlijke verhaal te delen tijdens de high tea op dinsdag 5 mei van 14.30 tot 16.30 uur in Brasserie Bijna Thuis, Van Vredenburchweg 170 te Rijswijk.