Strandwalfestival 2019

Het jaarlijkse Strandwalfestival vindt dit jaar voor de elfde keer plaats op 13, 14 en 15 september.

Datum

13-09-2019 tot 15-09-2019

Drie dagen laat Rijswijk aan zijn inwoners zien hoe het boeit en bloeit. De toegang is gratis. Iedereen is welkom in Rijswijk op het festivalterrein. De Van Vredenburchweg wordt zaterdag overdag omgebouwd tot Strandwalboulevard waarop de Strandwalmarkt staat. Op vrijdag- en zaterdagavond is het groot feest in het Rijswijkse bos en zondag familiedag rond kinderboerderij Het Akkertje.

Tijdens het Strandwalfestival maak je kennis met de vele activiteiten die tal van Rijswijkse organisaties te bieden hebben op het gebied van (internationale) cultuur, kunst, sport en maatschappelijke ondersteuning. Bij uitstek ook de gelegenheid om te netwerken en te ontmoeten.

Meer informatie en het volledige programma op www.strandwalfestival.nl.