Marktconsultatie horecagelegenheid Wilhelminapark Rijswijk

Voorafgaand aan een prijsvraag voor het realiseren en exploiteren van een nieuwe horecagelegenheid in het Wilhelminapark wil de gemeente met ondernemers in gesprek op maandag 1 juli 2019 van 19.00 tot 21.00 uur in Informatiecentrum RijswijkBuiten Van Rijnweg 3b, Rijswijk.

Datum

01-07-2019

De gemeente Rijswijk zoekt een ondernemer die het initiatief neemt voor het realiseren en exploiteren van een nieuwe horecagelegenheid in het Wilhelminapark. Om de markt uit te dagen met creatieve voorstellen te komen, start de gemeente binnenkort de aanbesteding in de vorm van een prijsvraag. Daaraan voorafgaand gaat de gemeente op maandag 1 juli 2019 graag met ondernemers in gesprek om de haalbaarheid van wensen en eisen aan de horeca te toetsen aan de praktijk.

Ontwikkeling Wilhelminapark

Het Wilhelminapark wordt de komende jaren ontwikkeld tot een park waar verblijfskwaliteit en natuurwaarden hand in hand gaan en waar mensen samenkomen om te recreëren en van de natuur en rust te genieten. In die ontwikkeling past een goede horecagelegenheid die bijdraagt aan de levendigheid en sociale veiligheid in het park. Horeca kan een aantrekkelijke bestemming zijn voor bezoekers van het park, ook buiten het zomerseizoen.

Gesprek

Het gesprek met horecaondernemers voorafgaand aan de prijsvraag is op

Maandag 1 juli 2019 van 19.00 tot 21.00 uur Informatiecentrum RijswijkBuiten Van Rijnweg 3b, Rijswijk

Tijdens de bijeenkomst licht de gemeente toe wat de ambities en doelstellingen zijn voor de ontwikkeling van de horeca en welke randvoorwaarden die opleveren voor de prijsvraag. We horen graag  welke uitgangspunten voor u als ondernemer bepalend zijn om een haalbare businesscase op te zetten en daarmee een goede inschrijving op de prijsvraag te kunnen doen. Het gesprek sluiten we af met een individuele vragenlijst waarmee u de gemeente op vertrouwelijke basis kunt informeren over uw zienswijze op kansrijke en kwalitatief hoogwaardige horeca in het Wilhelminapark.

Planning

Het is de planning om de prijsvraag direct na de zomer te starten. De planning is erop gericht om openstelling van de nieuwe horeca in de zomer van 2020 mogelijk te maken.

Aanmelden voor de consultatiebijeenkomst kan via llangerak@rijswijk.nl