Cyber Awareness-bijeenkomst

Iedere Rijswijker is van harte uitgenodigd voor de Cyber Awareness-bijeenkomst op woensdagavond 19 juni (19.30-22.00 uur). Tijdens deze avond geeft Stan Hegt (professioneel hacker en digitale veiligheidsspecialist) u een kijkje achter de schermen van het internet.

Datum

19-06-2019

Cybercrime
In verband met de installering van het nieuwe college op 18 april kon de bijeenkomst helaas niet doorgaan. Maar er is een nieuwe datum vastgesteld! De burgemeester nodigt u van harte uit voor de interactieve Cyber Awareness-bijeenkomst op 19 juni in het Rijswijks Lyceum:

Beste Rijswijker,

Hacking, computervirussen, datalekken, phishing, identiteitsfraude, DDos-aanvallen… in het nieuws hoort u hier dagelijks over. Maar wat houdt het precies allemaal in? En hoe kunt u ervoor zorgen dat dit u niet overkomt?

Ontdek het tijdens de Cyber Awareness-bijeenkomst op woensdag 19 juni! Samen met professioneel hacker en digitale veiligheidsspecialist Stan Hegt verdiepen we ons in de kansen en risico’s van de huidige digitale wereld. En in de maatregelen die u zelf kunt treffen om veilig te internetten.

Deze avond vindt ook de aftrap plaats van de Cyber Awareness-campagne van de gemeente. Hiermee wordt niet alleen op deze avond, maar het hele jaar door aandacht besteed aan veilig internetten voor iedereen: ouderen, jongeren, bedrijven…

Dus komt allen: u bent van harte uitgenodigd!
Graag zie ik u 19 juni. Samen maken we onze digitale stad veilig!

Michel Bezuijen
Burgemeester Rijswijk

Datum: woensdag 19 juni
Locatie: Rijswijks Lyceum, Karmozijnstraat 2, 2284 GA Rijswijk
Tijd: 19.30 – 22.00 uur (inloop v.a. 19.00 uur)

Aanmelden?

Klik hier om u aan te melden; dit kan tot 17 juni a.s. U ontvangt na aanmelding direct een bevestiging. Let op: er is maar beperkt plaats, dus meldt u snel aan!

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan contact op met organisatiebureau@rijswijk.nl.