Avond4daagse 2019

Van maandag 20 t/m donderdag 23 mei, wordt de 65e avond4daagse in Rijswijk gelopen.

Datum

23-05-2019

Wandelroutes

Er zijn 3 verschillende wandelroutes

  •   5 km voor scholen en individuele wandelaars.
  •   5 km voor 55+ wandelaars (op deze route lopen geen scholen en kinderen)
  • 10 km voor oudere kinderen (kinderen t/m 17 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen aan de 10 km) en volwassen wandelaars.

Starttijden op de wandelavonden (LET OP; nieuwe tijden)

  • De 5 km en de 5 km 55+ wandelaars kunnen op maandag t/m woensdag starten tussen 18.00 – 19.00 uur. Donderdag starten tussen 18.00 – 18.30 uur i.v.m. het defilé.
  • De 10 km wandelaars kunnen op maandag t/m woensdag starten tussen 18.00 – 18.30 uur. Donderdag starten om 18.00 uur i.v.m. het defilé.

Kosten

Deelname is € 4,50 per persoon, hiervoor ontvangt u de wandelroutes, een attentie en uw medaille. De attentie die onderweg wordt uitgedeeld, wordt alleen uitgedeeld aan betalende deelnemers.

Scholen

Alle basisscholen in Rijswijk hebben een informatiepakket en inschrijfformulieren van de organisatie ontvangen.

Individueel voor inschrijven via de mail

Voorinschrijven kan via de mail avondvierdaagserijswijk@gmail.com. U mailt naar bovenstaand mailadres uw naam en adres, hoeveel personen er gaan wandelen en welke medailles u nodig heeft.

Via de mail krijgt u van ons uw startnummer en het bedrag dat u moet betalen te horen. Met vermelding van uw startnummer kunt u op maandag 20 mei contant betalen bij het startbureau in de hal van het stadhuis, waar een aparte rij is voor mensen die via de mail hebben ingeschreven. U krijgt daar dan uw startbewijs en de wandelroute mee. Het startbureau is open op de wandelavonden van 18.00 uur tot 20.30 uur.

Individueel inschrijven bij het startbureau op de 1e wandelavond

Inschrijven bij het startbureau van de avond4daagse in de hal van het stadhuis op de wandeldagen van 18.00 uur tot 20.30 uur. Alleen contant betalen.

Wandelboekjes individuele wandelaars

Op de 1e wandelavond kunnen individuele wandelaars hun wandelboekje inleveren bij het startbureau

Defilé

Op de laatste avond worden alle wandelaars ontvangen op het Bogaardplein door burgemeester Michel Bezuijen en de wethouders. Het defilé start om 20.00 uur onder de muzikale begeleiding van De Zwiebels.

Vragen

Voor vragen kunt u altijd mailen naar; avondvierdaagserijswijk@gmail.com.