Vrijwilligersfeest 2019

Tot en met 10 november kon iedereen op zijn of haar favoriete vrijwilligers stemmen. Er zijn ruim 3400 stemmen uitgebracht, veel meer dan vorig jaar. Hier zijn we uiteraard heel blij mee. Op zaterdag 7 december wordt tijdens het vrijwilligersfeest bekend gemaakt wie de winnaars zijn.

Datum

07-12-2019

Vanaf 19.15 uur zijn de deuren van de Sir Winston club open voor het vrijwilligersfeest. Het officiële gedeelte van de avond begint om 20.00 uur. Na het officiële gedeelte is er volop gelegenheid om met elkaar na te praten met een hapje en een drankje. De avond eindigt om 22.00 uur.

Deze avond staat in het teken van de Rijswijkse vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor Rijswijk die wij op deze wijze willen bedanken en waarderen voor hun inzet. Alle vrijwilligers in Rijswijk zijn hiervoor uitgenodigd, ongeacht welk vrijwilligerswerk zij doen