Dag van de Mantelzorg

In het kader van de jaarlijkse landelijke Dag van de Mantelzorg (10 november) organiseert Welzijn Rijswijk op zaterdag 9 november een gezellige middag voor die personen die mantelzorg geven aan een bewoner in Rijswijk.

Datum

09-11-2019

Op deze manier zetten wij deze waardevolle mantelzorgers in het zonnetje en bedanken we hen graag voor hun inzet. Voor meer informatie over mantelzorg en Welzijn Rijswijk klik hier.

Bent u mantelzorger? U bent van harte welkom! We organiseren een pubquiz onder leiding van de Quizbrothers. De pubquiz wordt gespeeld in teams, dus wie uw tafelgenoten ook zijn, er is altijd wel iemand die het antwoord weet. Tijdens de pauze kunt u genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Het beloofd een leuke middag te worden.

Datum: Zaterdag 9 november
Tijd: Vanaf 13.30 uur, rond 14.00 uur start de pubquiz
Locatie: Wijkcentrum Stervoorde, Dr. H.J. van Mooklaan 1, Rijswijk.
Aanmelden: Via mantelzorg@welzijn-rijswijk.nl of bel 070 757 92 00