Jouw mening = Pizza waard

Gemeente wil in gesprek met jongeren tijdens een pizza-avond op 20 juni.

Datum

20-06-2018

Pizza-overlegDe gemeente wil graag in gesprek met jongeren tussen de 12 en 18 jaar om te horen hoe de buitenruimte er uit zou moeten zien. Hoe ziet de ideale plek voor jongeren er uit? Wij willen graag weten waar jullie behoefte aan hebben. Tot nu zijn er plekken ingericht voor jongeren waarvan wij dachten dat dit goed aansloot bij de behoefte. Maar is dat wel zo? De enige die dat namelijk goed kan bepalen, zijn jullie zelf. Wij willen dat nu anders gaan aanpakken en  daarom organiseren wij een bijeenkomst met pizza’s om met elkaar hierover in gesprek te gaan.

Kom op woensdag 20 juni met ons meepraten tijdens een pizza-avond van 18.00 tot 20.00 uur in het Oude raadhuis in park Hofrust.

Je krijgt nu de kans om mee te denken, laat dat niet zomaar voorbij gaan. Laat je stem horen en vertel ons wat jullie belangrijk vinden!