Collectieve verwarmingsinstallaties voor VvE's

Op 13 juni is er een thema-avond voor Vereniging van Eigenaren over collectieve verwarmingsinstallaties.

Datum

13-06-2018

Blokverwarming, hoge rekeningen en gebrek aan comfort, dit komt vaak voor bij Verenigingen van Eigenaren. Dit kan zoveel beter.

Waarom kan het inregelen van verwarmingsinstallaties u besparingen opleveren? Hoe pakt u dit aan? En hoe kan uw VvE (op termijn) van het gas af?

U hoort dit op de thema-avond VvE en collectieve stook op woensdagavond 13 juni.  Aan de hand van een praktijkverhaal van een flatbewoner in Venlo en een specialist op het gebied van optimaliseren en inregelen van collectieve verwarmingsinstallaties wordt u hierin meegenomen.

Aanmelden 

U bent van harte welkom op woensdag 13 juni om 19.30 uur bij Welzijn Rijswijk,  Dr. H.J. van Mooklaan 1. U kunt zich aanmelden via duurzaamrijswijk@rijswijk.nl.

Duurzame gemeente

De gemeente Rijswijk organiseert regelmatig informatieavonden voor Verenigingen van Eigenaren. Ze neemt dit initiatief omdat het past binnen het streven naar een duurzame gemeente. De gemeente stimuleert energiebesparing, onder meer door middel van energiebesparingsprojecten in wijken, het faciliteren van een lokale energiecoöperatie voor en door inwoners, en het verstrekken van een duurzaamheidslening.