VvE thema-avond Isoleren

Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) kunnen veel doen aan energiebesparing bijvoorbeeld door te isoleren. Op woensdag 14 maart organiseert de gemeente Rijswijk daarom speciaal voor VvE`s een thema-avond hierover.

Datum

14-03-2018

U kunt op deze avond antwoord  krijgen op vragen zoals: Wat komt er allemaal kijken bij het isoleren van VvE-complexen? Welke verschillende vormen van isolatie zijn er? Wat zijn belangrijke aandachtspunten voor de uitvoering? Welke landelijke subsidieregelingen en leningen zijn er?

Aanmelden 

U bent van harte welkom op woensdag 14 maart om 19.30 uur bij Welzijn Rijswijk,  Dr. H.J. van Mooklaan 1. U kunt zich aanmelden via duurzaamrijswijk@rijswijk.nl.

Duurzame gemeente

De gemeente Rijswijk organiseert regelmatig informatieavonden voor Verenigingen van Eigenaren. Ze neemt dit initiatief omdat het past binnen het streven naar een duurzame gemeente.

De gemeente stimuleert energiebesparing onder meer door middel van energiebesparingsprojecten in wijken, het faciliteren van een lokale energiecoöperatie voor en door inwoners en het verstrekken van een duurzaamheidslening