Dickens Christmas Shopping Night

In winkelcentrum Oud Rijswijk barst het vrijdagavond 14 december van de kerstactiviteiten. Tussen 15.00 en 21.00 uur vindt de bekendste en oergezellige kerstkoopavond van de regio plaats.

Datum

14-12-2018

Dickens Herenstraat

Winkeliers en bewoners hebben lantaarns en kaarsen in het raam staan en het winkelgebied is volledig tot een sfeervol Dickensiaans kerstsprookje omgetoverd. Steltlopers, living statues, swingende kerstkoren, leuke workshops en Oudhollandse spelletjes en draaimolen voor de kids maken het sfeertje compleet en natuurlijk staat het centrum vol met prachtige kerstkramen.

Kortom, je ziet, ruikt, hoort en proeft hier in alles kerst en Dickens.

Magische Christmas Express – een unieke happening

Balletstudio Karin den Os organiseert met haar dansgroep een fantastisch dansspektakel. Tussen 17.45 en 19.00 uur rijdt de feestelijk verlichte Christmas Express met drie wagons door het winkelcentrum van Oud Rijswijk met een 100-tal dansers, gekleed in prachtig fonkelende kostuums en swingende kerstmuziek. Deze betoverende parade is rond 18.45 uur bij de Oude Kerk waar de

burgemeester van Rijswijk, Michel Bezuijen, om 19.00 uur de verlichting van de fraaie kerstboom voor de Kerk zal ontsteken.

Speciale kerstacties

De mooi versierde winkels houden de hele avond hun deuren geopend, zodat u naar hartenlust al uw gewenste kerstinkopen kunt doen. Met warme chocolademelk en lekkere hapjes, profiteert u tijdens deze avond bovendien van speciale kerstacties.

Kerstsfeer beleven in de Oude Kerk

Bewonersorganisatie SBOR brengt samen met de samenwerkende kerken een speciaal kerstprogramma. Zo kunt u in de Oude Kerk bij kaarslicht luisteren naar het aloude kerstverhaal en kerstliederen.Er zijn diverse andere optredens en natuurlijk ontbreekt de levende kerststal niet.

Schaatsbaan

In de Herenstraat (t.h.v. Bakker Piet / Kruidvat) is een schaatsbaan aanwezig waar je gratis gebruik van kan maken. Er zijn schaatsen die je gratis kunt lenen en voor koek en zopie wordt ook gezorgd!

De schaatsbaan is geopend op vrijdag 14 december van 15.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 15 en zondag 16 december van 10.00 tot 16.00 uur.

Bereikbaarheid

In verband met de verwachte drukte adviseren wij met openbaar vervoer, lopend of met de fiets te komen. Om uw auto te parkeren adviseren wij P&R Hoornwijck en vervolgens de tram naar halte Herenstraat te nemen