Nieuwe datum Vrijwilligersfeest

Het feest voor alle vrijwilligers in Rijswijk en de uitreiking van de Vrijwilligersprijzen 2017 vinden, nadat het eerder geplande feest wegens extreme sneeuwval was afgelast, nu plaats op maandag 29 januari 2018.

Datum

29-01-2018

VrijwilligerVanaf 19.00 uur staan de deuren van de Rijswijkse Schouwburg open voor alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor hun medemens of voor de Rijswijkse samenleving. Iedereen die in Rijswijk actief is als vrijwilliger, bij een organisatie of in ongeorganiseerd verband is welkom op het feest dat de gemeente ter ere van hen houdt!

De prijsuitreiking gaat dit jaar anders dan voorgaande jaren. Zo zijn er in vier categorieën, naast de gebruikelijke categorieën Individueel en Groep ook nog Bewonersinitiatief en Jongeren, in totaal 16 vrijwilligers(groepen) genomineerd. Van hen zijn inspirerende filmportretjes gemaakt, waaruit blijkt hoe waardevol hun inzet is. Die filmpjes stonden een maand lang online op de gemeentelijke website. Inwoners konden op hun favoriete vrijwilliger(s) per categorie stemmen. En dat is in groten getale gedaan. Alle stemmen zijn inmiddels geteld en er is per categorie een winnaar uitgerold. Wethouder Marloes Borsboom van Participatie zal op 29 januari de Vrijwilligersprijzen 2017 aan de vier winnaars overhandigen.

Wie zich vrijwillig inzet voor Rijswijk en (nog) geen uitnodiging heeft gehad voor het Vrijwilligersfeest, is uiteraard ook van harte welkom!

Wanneer?

Maandag 29 januari 2018

Waar?

Rijswijkse Schouwburg

Programma

  • 19.00 uur deuren open en ontvangst
  • 19.45 uur uitreiking van vrijwilligersprijzen 2017
  • 20.30 uur feest voor alle vrijwilligers
  • 22.00 uur einde feest