Strandwalfestival: Rijswijk boeit en bloeit!

Voor de negende keer vindt op 9 en 10 september het jaarlijkse Strandwalfestival plaats. Twee dagen lang laat Rijswijk aan zijn inwoners zien hoe het boeit en bloeit in de gemeente. De toegang is gratis.

Datum

09-09-2017 tot 10-09-2017

Strandwalfestival

De Van Vredenburchweg is zaterdag overdag omgebouwd tot Strandwalboulevard waarop de Strandwalmarkt staat. Op zaterdagavond is het groot feest in het Rijswijkse bos en zondag familiedag rond kinderboerderij Het Akkertje. Tijdens het Strandwalfestival maak je kennis met de vele activiteiten, die tal van Rijswijkse organisaties te bieden hebben op het gebied van (internationale) cultuur, kunst, sport en maatschappelijke ondersteuning. Bij uitstek ook de gelegenheid om te netwerken en te ontmoeten.

Iedereen is welkom in Rijswijk op het festivalterrein.

Meer informatie en het volledige programma staat op www.strandwalfestival.nl.