Sinterklaas komt naar Rijswijk!

Zaterdag 25 november is een spannende dag voor de kinderen uit Rijswijk. Die dag komt Sinterklaas zoals elk jaar weer aan in Rijswijk.

Datum

25-11-2017

Sinterklaas in 2015

  • Rond 10.15 uur zal Sinterklaas met zijn stoomboot aanmeren aan de Cromvlietkade om hier te worden onthaald door de burgemeester en heel veel kinderen met hun ouders. Hierna zal Sinterklaas met zijn paard en Pieten in een stoet van diverse muziekbands en voertuigen mee lopen richting winkelcentrum Hart van Rijswijk.
  • Rond 11.30 zal Sinterklaas op het podium van het Tollensplein zijn. Hierna zal Sinterklaas even moeten rusten om vervolgens rond 13.30 weer met de stoet vanaf de van Vredenburchweg mee te kunnen lopen naar het Winkelcentrum in de Bogaard.
  • Rond 14.30 uur zal Sinterklaas in de Bogaard aankomen op het podium van het Bogaardplein. 
  • Om 15.30 uur sluiten we deze geweldige dag af met een knalfeest in de Terp. 

VIP gast zijn tijdens de intocht?

Ga dan naar de website Sint in Rijswijk. Daar kunt u ook alle informatie vinden over de intocht van Sinterklaas in Rijswijk.