Dickens Christmas Shopping Night in Oud Rijswijk

In winkelcentrum Oud Rijswijk barst het vrijdagavond 15 december van de kerstactiviteiten. Tussen 16.00 en 21.00 uur vindt weer de bekendste en oergezellige kerstkoopavond van de regio plaats. Winkeliers en bewoners hebben lantaarns en kaarsen in het raam staan en het winkelgebied is volledig tot een Dickensiaans kerstsprookje omgetoverd. Ook kan er geschaatst worden.

Datum

15-12-2017

Steltlopers, living statues, swingende kerstkoren, leuke workshops en Oudhollandse spelletjes voor de kids maken het sfeertje compleet en natuurlijk staat het centrum vol met kerstkramen. Kortom, je ziet, ruikt, hoort en proeft hier in alles kerst en Dickens.

De laatste informatie en volledig programma vindt u op de website www.winkelcentrumoudrijswijk.nl.