Vergroot of verklein de lettergrootte
Lees tekst voor

Sport- en welzijnscentrum De Schilp

Sport- en welzijnscentrum De Schilp is dé plaats in Rijswijk om het hele jaar te ontspannen in het zwembad en aan uw conditie te werken.

Recreatief zwemmen? Banen zwemmen? Ouder- en kindzwemmen? Zwangerschapszwemmen? Deze pagina biedt de beste voorbereiding op uw relaxte duik in het diepe, uw intensief uurtje aquasport of lekker spetteren met uw kinderen. Zwembad De Schilp heeft een wedstrijdbad, een doelgroepenbad, peuterbadje, glijbaan en een whirlpool. Regelmatig worden leuke activiteiten georganiseerd.

Let op! Het zwembad gesloten van maandag 13 juli t/m zaterdag 25 juli.

Rijswijk kiest exploitant Optisport voor De Schilp

Logo Optisport, klik voor meer info nieuwe uitbater Schilp

De gemeente Rijswijk onderzoekt al enige tijd hoe zij het beheer en de exploitatie van sportcentrum De Schilp kan toevertrouwen aan een externe marktpartij. In september 2014 heeft het college van burgemeester en wethouders vier partijen gevraagd een aanbieding te doen om deze taken over te nemen. Na een uitgebreide selectieprocedure is Optisport Exploitaties BV uit Gorinchem als winnaar uit de bus gekomen. Op 10 februari heeft het college besloten in principe met deze exploitant in zee te gaan.

Zwembad gesloten op de navolgende dagen

  • Het zwembad is gesloten van maandag 13 juli t/m zaterdag 25 juli i.v.m onderhoudswerkzaamheden

Zwemtijden en informatie

Wanneer kan ik zwemmen? Wat is Aquasporten? Hier vindt u alle openingstijden en informatie van zwembad De Schilp.

Let op! Het zwembad is op zaterdagen gesloten.

Vanaf donderdag 5 maart 2015 20.30-21.10 uur Aqua Power in De Schilp

Extra Banenzwemmen

Extra banenzwemmen, klik voor meer info banenzwemmen

Sinds 5 februari is er elke donderdag van 20.15 - 21.45 uur extra banenzwemmen in het zwembad van sport- en welzijnscentrum de Schilp. Voor informatie kunt u bellen met tel. (070) 336 47 00.

Tarieven zwembad

Kinderen met zwembril, klik voor informatie over tarieven De Schilp

Hier vindt u de tarieven van het zwembad m.i.v. 1 juli 2015.

Therapeutisch zwemmen

Heeft u lichamelijke klachten (bijvoorbeeld reumatische klachten) of wilt u revalideren in het water? Bij zwembad De Schilp is dat mogelijk.

Adres en bereikbaarheid

Ingang zwembad De SchilpSchaapweg 4
2285 SP Rijswijk
t. (070) 336 47 00
e. deschilp-verhuur@Optisport.nl

Volg ook de Facebook Pagina van De Schilp

Sport- en welzijnscentrum De Schilp is bereikbaar met bus 18 en 23

Vanaf 2 maart 2015 van 20.00 – 20.40 uur Aqua-Zumba in de Schilp.

Nieuws De Schilp

Zweminstructrice, klik voor nieuws De Schilp

Hier vindt u nieuws en activiteiten van Sport- en Welzijnscentrum De Schilp.

Zwangerschapszwemmen

Zwangere vrouw in water, klik

Bent u zwanger en wilt u aan uw conditie werken? Kom dan op maandagen van 18.00 - 18.40 uur en op donderdagen  van 13.00-13.40 uur naar De Schilp.

Zwemmen met overgewicht

Zwemmen is een geschikte sport voor mensen met overgewicht om af te vallen, te werken aan de conditie en aan een evenwichtige levensstijl.

Veilig en schoon

Logo Keurmerk Veilig & SchoonHet zwembad heeft begin januari 2011 voor het zesde opeenvolgende jaar het Keurmerk Veilig en Schoon ontvangen. Dat betekent dat het zwembad dankzij de inzet van medewerkers zeer hoog scoort op hygiëne en veiligheid. Het keurmerk is bovendien aangevuld met maatregelen die de kwaliteit waarborgen. Bijvoorbeeld legionellabeheersing, ontruimings- en toezichtplannen, een schoolzwemprotocol, toegangs- en huisregels, brandveiligheid en glijbaancontrole. Meer weten over het Keurmerk Veilig en Schoon?

Officieel erkend leerwerkbedrijf

Logo Stagiair en CalibrisSport- en welzijnscentrum De Schilp is een van de twintig zwembaden in de regio Haaglanden met een officiële erkenning als leerwerkbedrijf. Dat betekent dat het zwembad stages biedt aan jonge mensen die vakdiploma's kunnen halen zoals toezichthouder in zwembaden (lifeguard) en zweminstructeur. Deze mogelijkheid was er nog niet binnen het mbo.

Op een plaquette prijken de woorden 'Erkend Leerbedrijf'. Met behulp van kenniscentrum Calibris - voorheen OVDB - leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport - heeft het zwembad professionele medewerkers opgeleid.

Jaarplan De Schilp 2014-2015

Hier vindt u het jaarplan van zwembad De Schilp

  • Deel Sport- en welzijnscentrum De Schilp op Facebook
  • Twitter